Za karburator se bas i nebi sloziokarburator i bosch pumpa zakon
Triple WeberZa karburator se bas i nebi slozio
Karburator nije ali je L-Jetronic anjspric najbolji napravljen ikad anjspric. Jako pouzdan anjspric, jako rijetko se kvari. Mozes apsolutno sve stelati prema sebi i nikakvi remapi ti ne trebaju. Jednostavna izvedba, a sto se tice potrosnje cak ni najnoviji anjsprici koji su toliko iskomplikovani usto uzmu kao i on... Upravo zato sto sve mozes s njim da radis bez potrebe za racunarom I novi anjsprici mu ne mogu pera odbiti jer nidu pouzdani kao i on, imaju dosta vise senzora koji mogu praviti probleme, itd... A sto se tice dizela BP je jakobpouzdan isto ali CR su takodje dobri ali treba njima josxda to usavrse...karburator i bosch pumpa zakon
dok mi je bio dizel u autu,3.0 trošio mi je do 15 gradske, tako da, kakav benzinac jadan ne bio, uzme i do 18Sto je previse, previse je. Nesto nije uredu kod tebe, lambda sonda, protokomjer... Pa to je potrosnja motora sa sest klipova, benzinca, gradske voznje i to da se ne pazi puno na gas. Vozi ti to majstoru.
Koji auti su ga imali? Pretpostavljam da je proizvodjac Bosch?Karburator nije ali je L-Jetronic anjspric najbolji napravljen ikad anjspric.
Nisam ljubitelj ljudi koji lazu prosjek potrosnje 4-5 litara i takve gluposti. Ali kao i da se neki hvale velikom potrosnjom. Znaci pricamo o normalnoj voznji,dok mi je bio dizel u autu,3.0 trošio mi je do 15 gradske, tako da, kakav benzinac jadan ne bio, uzme i do 18
Pa kad praviš dionice od 300 metara sa autom normalno je da je ogromna potrošnja, bez obzira na motor. Dovoljno je pogledati trenutnu potrošnju na bordu i sve ti se samo kaže. A BMW-ovi inače su zahvalni potrošači kad ih čovjek pripazi, i benzin i dizel...Nisam ljubitelj ljudi koji lazu prosjek potrosnje 4-5 litara i takve gluposti. Ali kao i da se neki hvale velikom potrosnjom. Znaci pricamo o normalnoj voznji,
ne kick down, sutanje blokada itd. Vozim sestake vec par godina i znam o cemu pricam, govorim iz licnog iskustva, ne cuo-kazao, ili board kompjuter.
Normalno je da ce zimi trositi vise, ali cifre po 7-8 litara vise nisu normalne na 100km.
Jeste Bosch a imali su ga Opel, bmw, VW, audi i ostali....Koji auti su ga imali? Pretpostavljam da je proizvodjac Bosch?
''Precera'' ti malo... Hoce uzeti 4.0 v8 18-20L grada sada...dok mi je bio dizel u autu,3.0 trošio mi je do 15 gradske, tako da, kakav benzinac jadan ne bio, uzme i do 18
ja šta je nego normalna vožnja, desi se ponekad kickdown, poprilično normalne vožnje mi je najniže uzeo 13, ispod ni decilitra jbg družeNisam ljubitelj ljudi koji lazu prosjek potrosnje 4-5 litara i takve gluposti. Ali kao i da se neki hvale velikom potrosnjom. Znaci pricamo o normalnoj voznji,
ne kick down, sutanje blokada itd. Vozim sestake vec par godina i znam o cemu pricam, govorim iz licnog iskustva, ne cuo-kazao, ili board kompjuter.
Normalno je da ce zimi trositi vise, ali cifre po 7-8 litara vise nisu normalne na 100km.
druže, u pitanju je bio 3.0 dizel sa automatikom od benzinca, mislim da znaš na koliko šalta benzinacJeste Bosch a imali su ga Opel, bmw, VW, audi i ostali.... ''Precera'' ti malo... Hoce uzeti 4.0 v8 18-20L grada sada...