sad kad dodjes na red moras sipat puna, kakvih 20kmSelim se u Ljubuski,i sipam za cvaju
Bas mi zvuci nevjerovatno, to je oko 4,2 litra na 100 km ako racunamo ove sadasnje cijene goriva. Kod mene u a3 8L isti motor i ide fino po meni, ali mi je minimalna potrosnja do sad 5,7 l otvorene voznje ljeti, dok zimi mi je max bilo 8,5 litara.. nesto mi nije uredu s automEvo sad, nesto iskreno, meni nevjerovatno, ali istinito. Passat 5 plus, 1.9TDI, 74kW, 2001., trosi 20KM goriva na 300km. Ne mogu da vjerujem, ali je istina, testiram vec 3 mjeseca. Auto je smece u svakom smislu, nece kile, tromo, ma samo kao prevozno sredstvo moze da sluzi, ali stvarno malo trosi.
Ma pusti bolan te price. Jedino auto koje trosi oko 4L je Lupo 3L, i njemu slicne korpe...Bas mi zvuci nevjerovatno, to je oko 4,2 litra na 100 km ako racunamo ove sadasnje cijene goriva. Kod mene u a3 8L isti motor i ide fino po meni, ali mi je minimalna potrosnja do sad 5,7 l otvorene voznje ljeti, dok zimi mi je max bilo 8,5 litara.. nesto mi nije uredu s autom
U mene benzin trosi otvorene 5- 5.5 u druga tdi 4.6 tako da je moguce a sto se tice grada sve zavisi koji je u pitanju grad guzve ....Ma pusti bolan te price. Jedino auto koje trosi oko 4L je Lupo 3L, i njemu slicne korpe...
Jos na to dodas ovaj nas kvalitetan dizel, i ide litra gore...
u Zivinicama 1.51 preko 50km 5% popusta..Selim se u Ljubuski,i sipam za cvaju
Haha za 15km na more mogu otici sa Dujom..Nevjerovatno 1.26
Jbg, nemam potrebe lagati, zadnjih nekoliko puta sam ja tocio gorivo, ponistim sat i cekamo rezervu. Istina, gradske voznje nema, sve su otvorene relacije svaki dan, do 90 km/h otprilike, znaci, penzija voznja, tempomat.Bas mi zvuci nevjerovatno, to je oko 4,2 litra na 100 km ako racunamo ove sadasnje cijene goriva. Kod mene u a3 8L isti motor i ide fino po meni, ali mi je minimalna potrosnja do sad 5,7 l otvorene voznje ljeti, dok zimi mi je max bilo 8,5 litara.. nesto mi nije uredu s autom
Tamo u Vitezu ili koje je vec mjesto na Tioil 1.66KM dizel, sinoc toceno, nisam obracao paznju na cijenu benzina.Kakva je situacija na ostalim Tioil? Pitam zbog konkurentnosti, ako povuku cijene dole, i ostali će morat isto