Ne znam zasto se ljudi opterecavaju s tom potrosnjom, uzmi auto koje ti pase i uzivaj u njemu, ne moras svako jutro kad ga vidis proklinjati i sebe i sto si ga uzeo, sta imas gledati da li trosi 5 ili 7 litara pa to ti je razlika u 4+km na 100kilometara kad je gorivo 2.20
sad kad je jeftino to dodje 3,7km, zar je bitno da li trosi 8-9 ili 10-11 po gradu? To je razlika od nekih 5 maraka, zar je toliko zapelo za tih 5 maraka a ovamo dati 20 000km za auto a ovamo se gubati i gledati u 5km hmmm ja to stvarno ne kontam. Imas 20 000km da das za auto a ovamo gledas u 4-5km na 100 kilometara hahaa
i jos ako se radi o otvorenoj potrosnji i ako gledas na 1000 predjenih kilometara covjek ustedio 40-50 maraka
da mi neko pokaze te pare sto je ustedio... i da za 40-50 marki na 1000km slusam kako cvokoce pod haubom i gledam kad ce mi dizna, zamajac, turbo i slicno da se razleti, smijesno... Pa vise volim da mi broji sestak pod haubom ako je to taj "luksuz" od 50 km na 1000 predjenih kilometara
To je kao i onaj vic
huse: pusis li?
hase: pusim.
huse:Koliko?
hase:dvije kutije dnevno.
huse: pa to je za 20 godina koliko pusis mogao si novo auto da kupis od 60 000km...
Hase: Ti ne pusis pa gdje je tvoje novo auto od 60 000km???
Hase: ....