Član
Od sarajeva do binga u mostaru moglo je i nizeMa jok, ovo ili je niz nišićku visoravan ili niz karaulu.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Od sarajeva do binga u mostaru moglo je i nizeMa jok, ovo ili je niz nišićku visoravan ili niz karaulu.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
A kad ideš niz brdo, potrošnja u minusu, gorivo vrača u rezervar.Od sarajeva do binga u mostaru moglo je i nize
Toliko trosi moj 2.5 benzin...Ako neko ima iskustvo sa autom iz naslova po pitanju prosjecne potrosnje goriva u gradskim (Sarajevo) ljetnim uslovima, molio bih da ga podjeli sa nama.
Moj trosi izmedju 9.5-10l, uz poprilicno umjerenu voznju.
Doduse, moram napomenuti da su na autu gume 235/45/17, ako to moze uopste znatno uticati na potrosnju.
Normalno ili ne?
Hvala
To je Auto!
nije ni cudo sto im dmf prosvira onako rano, suvise niski obrtaji, velike vibracijeI lampica motora/izduvnih gasova. Ako ga gušiš sa 3L nije ni čudno
Dpf/fap, dizne, zamajac. Sve to radi "petaka" na boardunije ni cudo sto im dmf prosvira onako rano, suvise niski obrtaji, velike vibracije
Njemu je sve tu uracunato i grad i otvorena, auto put je vecinom ravno. Da si kad isao iz sarajeva do mostara znao bi da je sve nizbrdo osim uz ivan i to je jos bilo oko 5 ujutro kad nema skoro nikog. Passat ima 2 prosjecnje potrosnje, jedna kad ti resetujes i mjeris, i druga ova kao kod iEx tu je pokazivao oko 5.8-6eto covjek ima noviju verziju motora, eknomicniji, vidi se da ima dosta autoputa poprosjecnoj eventualno magistrale pa 6.9 i kaze 3.9 jos magistrala a ne autoput.
Manje troši nego što je fabrički deklarisano?Evo da potvrdim...
Voznja ka moru, prosjek 5.7l sa dva bicikla na krovu.
Mislim da je to sasvim ok, obzirom da je fabricki deklarisana 6l otvorene voznje.