Član
dado307 je napisao(la):MTR je napisao(la):evo nesta i od mene
Passat 1,9 TDI ( PD , 115 KS ) , gradska do 9 l - bez gladjenja , gas kolko oces' , otvoreno nanjize ikad 3,6 l
BMW 520 ( E60 ) normala mix voznja oko 10 l , najnize na autoputu na 90 km/h+tempomat = 5,4 l , pun gas bez stednje po kompjuteru 14,2 -18,7
Audi S6 ( 4,2 ) , Zenica - Mostar = 54 litre , stalno gas , mirna lagana voznja oko 9 litara , mada po bordu je padalo na 6,6 ( vozis ko baba oko 70 km/h )
Mecka S400 CDI , ovdje ima malo odstupanja , moze i 5 litara a moze i 25 litara , sve zavisi kako vozis .
znaci kod mene najniza ikad postignuta je 3,6 litara sa Passatom , a najveca ikad ( nisam ja vozio , bio sam suvozac ) 90 litara benzina na dionici Sl.Brod - Zagreb ( od naplatnih do naplatnih ) , znaci nasuto u Brodu , lampica rezerve se upalila u Dugom Selu prije Zagreba . Pun gas , non stop preko 240 km/h , auto Mecka S500
ahaha, koliko ima kilometara od broda do zg? cuj 90 litara hahaha... ja s passatom iz sa do beca dosao s malo vise od jednog rezervoara al dobro nije bas bilo 240 nemoze toliko, prosjek 150
:icon_rolleyes:Ako ovo nije ismijavanje,onda stvarno ne znam šta jeste