Član
Nasao sam jednog bmw-a pa ako ima neko da pogleda ili ako poznaje covjeka da znam jel u redu. Evo link auta http://www.pik.ba/artikal/11590052/bmw-320-d/
a sta je sa sjedistima?
mislim ne izgleda lose auto, felga ograbana sta je tu cudno svima se desi na ivicnjak ogrebati
kakve veze poliranje i felge imaju sa ocuvanosti auta. kupis nove felge i isti dan odgulis u ivicnjak i sta sad auto kanta. seljacka posla. otjerat u servis gdje ce sve ljudi pregledati a tako i kilometrazu. a sto se tice same teme i slicne ovoj. mogu samo reci da se auto tako ne kupuje. kad se auto kupuje pare se stave u novcanik sjede se sa drugom u auto i ide se kupuje pregleda *ebe mater sa njime, a to da ti neko gleda pusti suplja posla. poznanstvo sa tim covjekom koji ce gledat je preko ekrana. ne znas ni kako izgleda a kamoli sta drugo. vezano za poliranje. kad svoje auto poliras za sebe ponosis se kako si mu vratio sjaj a kad ga preprodavac polira odma je skriveni kvar i smece od auta. povraca mi se kad citam odredjene komentare i postove. PS vezano za mobile.de i dotjerati auto iz EU. da je tako lako svi bi dotejraivali. handleri kod nas ne bi postojali. ali cim postoje ima nesto. riknuces 1000KM dok odes i vratis se u njemacku a gdje tu papirologija spavanje veceranje itd itd itd itd.Ne treba ti niko valjda vidiš po slikama da je volan presvučen, friško poliran, felge oštećene dosta, u kratko, ova kilometraža sigurno nije stvarna.