potreban kabal sa PC na TV

potreban kabal sa PC na TV

Član
S-video connector ili tako nesto se zove

kabal.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/img]

imali ko iz tz da mi proda ili zna gdje ima da se kupi....bio u genelecu i zicompu, nema kod njih....

Član
I mene zanima, ja imam sa crvena/plava/zelena, ali to je valjda za plazme, LCD, meni na obicnom TV prikazuje samo crno-bijelu sliku

Član
jusuf je napisao(la):
I mene zanima, ja imam sa crvena/plava/zelena, ali to je valjda za plazme, LCD, meni na obicnom TV prikazuje samo crno-bijelu sliku

E ti nisi podesio fino, trebas prebaciti na PAL B u podesavanjima TV-outa na grafici!

haso je napisao(la):
S-video connector ili tako nesto se zove

imali ko iz tz da mi proda ili zna gdje ima da se kupi....bio u genelecu i zicompu, nema kod njih....

Jeli ti treba ovaj kabal ili sta, imam ja ovih kablova, samo mi reci koja ti je grafika?

Član
Ma probao sam ja sa svim mogucim i PAL i one ostale, ali uvijek mi je crnobijela slika.
Radi se o grafickoj NVidia GeForce 7600 GS

Član
Jbg imam ja dao bi ti ga nako, ako imas neku varijantu da ti dobacim!

jusuf je napisao(la):
Ma probao sam ja sa svim mogucim i PAL i one ostale, ali uvijek mi je crnobijela slika.

Ma zajebancija je oko toga, skini novi driver i podesi na pal b bosna i hercegovina i na tv-eu podesi pal b i mora ti raditi!

Član
Dejan 16v je napisao(la):
Jbg imam ja dao bi ti ga nako, ako imas neku varijantu da ti dobacim!

jusuf je napisao(la):

Ma zajebancija je oko toga, skini novi driver i podesi na pal b bosna i hercegovina i na tv-eu podesi pal b i mora ti raditi!

Ma vjeruj da sam probao sve sto mi govoris, ali evo vidjecu jel ima noviji driver jel izasao, pa cu opet da probam

Imam ja prijatelja u Sa, ali previse komplikacija za "obicni" kabl, da se ganjate, ovo ono, hvala ti u svakom slucaju :cool::cool::cool::cool:

Član
zar ne ide sa cincevima muskim sa ove druge strane ?
4pinS-VIDEO.jpg

pogledaj drug u mercatoru u hipermarketu, cim udjes lijevo, imaju oni kilometar nekih kablova ;)

Administrator
jesi li slucajno gledao u TC Bingo Sicki

jbg oni u onom jednom dijelu imaju tu tehniku pa mozda slucajno ima...

jbg samo prijedlog, nisam siguran...

Član
pioneer_09 je napisao(la):
jesi li slucajno gledao u TC Bingo Sicki

jbg oni u onom jednom dijelu imaju tu tehniku pa mozda slucajno ima...

jbg samo prijedlog, nisam siguran...

i ja sam to mislio predloziti ima kablova za bagatelu..

Član
ako nista mozes sebi i napraviti taj kabal...ja sam to davno vec pravio ali vrlo je jednostavno...ustvari ja sam pravio kabal sa s-videa na skart posto je tv bio star i nije imao cinceve...za potrebe sokera..hehe...uglavnom skino sam shemu skarta ( ali moras paziti da bude tv-in shema) i shemu s-video izlaza i onda samo vidis samo sta cemu odgovara..sto je najbolje u ovom slucaju nemozes nista da zeznes i ako nesta krivo spojis...pozzz

Član
Meni je došao uz graficku, ovakav kabal, skroz desno. http://www.pcstats.com/articleimages/200503/Gigabyte3d1_all.jpg

Član
eh pogledacu na sickom, toga se nisam sjetio, trebalo bi da ima

nelle: ma valjda ima negdje da se kupi....hvala na prijedlogu;)