MagNum_VTDI_GTI Član 04.06.2008 #4 ma pljacka cista svaka dva dana poskupljuje gorivo a sad kako imam svoje auto moram sam i sipat pa me frka svaki dan kako zaradit pare za gorivo c c c BTW imal ko kakvu ideju kako zaradit pare
ma pljacka cista svaka dva dana poskupljuje gorivo a sad kako imam svoje auto moram sam i sipat pa me frka svaki dan kako zaradit pare za gorivo c c c BTW imal ko kakvu ideju kako zaradit pare
KoKUz Član 04.06.2008 #5 MagNum_VTDI_GTI je napisao(la): ma pljacka cista svaka dva dana poskupljuje gorivo a sad kako imam svoje auto moram sam i sipat pa me frka svaki dan kako zaradit pare za gorivo c c c BTW imal ko kakvu ideju kako zaradit pare Kliknite za proširenje... pare se ne zaradjuju jer se troshe - pare se mnozhe Konfucije 1345 p.n.e :lol:
MagNum_VTDI_GTI je napisao(la): ma pljacka cista svaka dva dana poskupljuje gorivo a sad kako imam svoje auto moram sam i sipat pa me frka svaki dan kako zaradit pare za gorivo c c c BTW imal ko kakvu ideju kako zaradit pare Kliknite za proširenje... pare se ne zaradjuju jer se troshe - pare se mnozhe Konfucije 1345 p.n.e :lol: