Član
Kupi nesto sa lancem. Bmw, merc, 1.8t a4 ili tako sto
Cuj, treba bjezat od auta koja imaju remen..jesi onaj bosnjo nadprosjecni
Kupi nesto sa lancem. Bmw, merc, 1.8t a4 ili tako sto
Nisam. Nisam uopste napisao da treba bjezati. Nek kupi sta mu volja. Samo posto velike kilometre vozi mozda mu je isplatnije to nego nesto sa remenomCuj, treba bjezat od auta koja imaju remen..jesi onaj bosnjo nadprosjecni
Bar za mene su to veliki kilometri. Ja godisnje 2000max predjemVelike kilometre? Ne bjezim od remena jer to mi nije problem promjeniti jednom u 5 godina.
Poslano sa mog LeTV x600 koristeći Tapatalk
A najžalosnije što današnje zupčasto remenje ima duži interval zamjene nego što pojedini lanci (BMW,Audi,VW...) pređu prije nego se raspadnu.Cuj, treba bjezat od auta koja imaju remen..jesi onaj bosnjo nadprosjecni
Ili nek kupi volva (120.000 ili 10god)Kome je zao dati 400-500KM za veliki servis 1 u 5 godina, neka i ne vozi auto.
Lijepo izgleda, al stvarno puno presla.
Ko ti je kriv sto ti ne znas vracati kilometrazu, umjesto da si naucio kako se vraca kilometraza na autu ti si ucio kako se cipujeZa 7 dana ce biti na 160 hiljada. Neki dan lik me zove, njemu je bitno da je stvarna kilometraza i da ima servisnu..i dodje pogleda sve ok al puno presla..odoh kaze u Visoko da pogledam jednu pa cemo se cuti..i kupio tu u Visokom, godinu stariju, vracene kilometraze i bez servisne, al' sverco "garantuje za porijeklo i kilometrazu"...servisna kaze izgubljena na carini..