popravka woofera

popravka woofera

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
eh ovako ...sony xplod 1500w ...12 inchi... woofer je od prijatelja odnedavno je *crkao* znaci ne radi ugl. membrana nije poderana ...nedavno sam gledao klip kako to neko popravlja...eh sada jeli to moguce uraditi tu popravku koliko bi ona kostala... i ko to zna popraviti.... hvala unaprijed ;);)

Član
imam ja u Sarajevu momka koji to radi,nazovi me na 061-814-951 da se dogovorimo za dalje ;)

Član
poz. pravio sam ja par puta to izgore namotaji. al i kada se napravi nije to to vise kao sto je bilo. bolje dodat jos para i uzet drugi. moje misljenje

Član
pajo pajo je napisao(la):
poz. pravio sam ja par puta to izgore namotaji. al i kada se napravi nije to to vise kao sto je bilo. bolje dodat jos para i uzet drugi. moje misljenje

slazem se,ne mogu se vise vratit one zavojnice kako su bile,moze se namotat,to nije problem,al svejedno nikad vise nece biti kao sto je bilo,to sigurno,ja licno ne bi dao toliko para za popravak,dobro si ti rekao,jos se namiri i kupi novo,i onda rahat:icon_smile:

Početnik
ma ja i onda ce neki laik kupiti napamet popravljen woofer koji nece izdrzati ni 3 saata i baciti pare, umjesto da malo obrati paznji kod kupovine i ne kupuje jeftine stvari.

cesto mi dodju momci kojima je neko prodo 2 KW woofer i pojacao za 200KM koji je prije toga uzduz i poprijeko spaljen..

da ne spominjem kablove od kucnih elektro instalacija i RCA kablove od kucnih kina..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.