Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Upravo sam stigao od majstora, zamenio napokon prednje diskove i stavio fabricke, a iskoristio priliku da stavim i nove Wagner keramicke plocice. Auto koci mnoooogo bolje samo za ovih 1km sto sam presao i onako ovlas pritiskao kocnicu Usput sam zamenio i termoprekidac za drugi koji ukljucuje drugi ventilator na 93 stepena umesto blentavog fabrickog koji zbog njihove stroge kontrole stetnih gasova ukljucuje ventilator na cak 117 stepeni
Juce skinut menjac i odnet na reparaciju, a ujedno sam iskoristio priliku da skinem i bacim stare cevi za hladjenje menjaca ili ono sto se nekada zvalo cevi Po uzorcima sam uradio nove bakarne i danas sam ih uzeo, a ujedno sam i zamenio napokon hladnjak motora/menjaca i stavio novi.
Klipic ide kada stavim komplet auspuh, ovo sada je grmljavina
Probao sam ih samo na par sekundi da vidim kako svetle i odusevila su me Najbolje od svega je sto taman staju u ove crne plastike ispod farova kada su spusteni, tako da ne moram nista da majmunisem.
Zavrsen menjac napokon , a usput sam zamenio filter za gorivo, filter za ulje i ulje u motoru i diferencijalu.
Nakon toga sam otisao i kupio nesto sitnica kako bih napravio "air dam" koji sluzi za usmeravanje vazduha u hladnjak kada je auto u pokretu, jer na braniku ne postoje otvori koji bi propustali vazduh. Naravno, fabricki usmerivac je izlomljen i ne usmerava nista, tako da sam napravio drugi i jos ubacio zastitnu mrezicu ispred hladnjaka da ga neki kamen slucajno ne bi probusio