Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Slabo se ovo voza, otisao sam do Obrenovca i nazad dva puta i to je to , ostalo samo po kraju od majstora do kuce i to je to. Kao sto vidis, brdo stvari sam sredjivao i sredjujem, a ne volim da vozim auto po svaku cenu pa da se nesto skrlja na sred puta.
Felne jesu sa onog BMW-a kockice karavan za NBGD-Zemun relacije i odlicno su mu stajale. Kadett turbo je druga prica, auto ide kao nenormalan, ja u nista ludje nisam seo do sada
Upravo kupljene prednje gume UNIROYAL 245/45/ZR17 i sve gume sam odmah montirao na felne, mnogo dobro izgledaju sada kada su kompletirane.
Montirane felne i gume po ovom kijametu, jedva sam se odvezao i dovezao do AC Rasic da dogovorim sve oko ugradnje plina u ponedeljak. Sa ovim valjcima od guma pozadi, bukvalno se ne moze voziti po snegu
Mnogo mi se dopada kako auto sada izgleda, a pravi izgled ce dobiti spustanjem najmanje 3cm.
Malopre sam se malo provozao i otisao da sipam benzin da bi u ponedeljak na ugradnji sekventa mogao malo da se testira, u njemu nije bilo ni 5l goriva Ustanovio sam da nesto cese pozadi pa sam opet morao da skidam zadnju levu gumu i ispostavilo se da sajla od rucne struze po felni, pa sam je samo malo pomerio u stranu i pricvrstio, tako da sada definitivno nema grebanja i struganja, a nema potrebe ni za distancerima iako sam mislio da ce morati da se stave barem od 1cm
Uslikah jos jednu sliku i odoh malo da odmorim, ceo dan sam na parkingu
felge hitno na poliranje jer ovako izgledaju staro i umorno
a inace dobar projekt ima kod mene blizu jedan zeleni sa zlatnim bbs felgama prejebeno izgleda i nece tip da proda nema sanse
Danas sam uzeo nov regler za alternator i ostavio stari stator koji je bukvalno sprzen, da se napravi i namota komplet novi. Evo i slicice reglera, a zaboravih da uslikam ugljenisani stator, nadam se da ga majstor nece baciti pre nego okinem sliku
Posle "kombinovanja" sa plinom i ubacivanjem boce, doslo je i do promene planova po pitanju muzike i one kutije koju sam pravio, pa sam prekombinovao i pojacalo i wufere Sad su ti Sony i 2xMarathon 12".