baya Član 24.03.2009 #31 RE: Ponovio se i ja... Nek ti je sa srecom druze.... Tjeraj Cuore Sportivo max ipak su oni za toga i napravljeni
RE: Ponovio se i ja... Nek ti je sa srecom druze.... Tjeraj Cuore Sportivo max ipak su oni za toga i napravljeni
Gele Član 13.05.2009 #34 RE: Ponovio se i ja... Razbise mi sinoc staklo bocno zadnje :icon_cry: nisu nista odnijeli
Fabia RS Član 13.05.2009 #35 RE: Ponovio se i ja... Prelijepo auto, bogami i pojako...nek je sa srecom
ogipower Član 13.05.2009 #36 RE: Ponovio se i ja... Gele je napisao(la): Razbise mi sinoc staklo bocno zadnje :icon_cry: nisu nista odnijeli Kliknite za proširenje... pa sto ga razbise dusmanii :icon_mad:
RE: Ponovio se i ja... Gele je napisao(la): Razbise mi sinoc staklo bocno zadnje :icon_cry: nisu nista odnijeli Kliknite za proširenje... pa sto ga razbise dusmanii :icon_mad:
jaha Član 13.05.2009 #38 RE: Ponovio se i ja... Lijepa alfa izgleda ocuvana pravo......nek je sa srecom.
tibor987 Član 13.05.2009 #42 RE: Ponovio se i ja... to neuspijeli pokusaj pljacke druze, pitam zbog stakla, ili je razbijeno iz huloganstva ?
RE: Ponovio se i ja... to neuspijeli pokusaj pljacke druze, pitam zbog stakla, ili je razbijeno iz huloganstva ?