GTI TDI je napisao(la):kod mene je bio OC.T 165 ks, odlično je išao, pogotovo na većim brzinama, kod audija je mjenjač urađen perfektno, zato ide i preko 200 sa lakoćom
TaBa je napisao(la):))
Neka ti je sa srecom,dobar audijac, dobro se drziš za 180 ks )
GTI TDI - tvoj auto je bio brutalan , vidio par puta, šteta prodan.
TDi Power je napisao(la):Cuj Tabe sto se obradovao cuj dobro se drzim, onda nije bio chipovan i nisam šaltao samo pritisnu gas bdw uvijek se mozemo izmjeriti :lol:
GTI TDI je napisao(la):kod mene je bio OC.T 165 ks, odlično je išao, pogotovo na većim brzinama, kod audija je mjenjač urađen perfektno, zato ide i preko 200 sa lakoćom
Da mjenjac mu je savršeno uradjen samo niže brzine, ja sam zadovoljan kako ide i volio bi se izmjeriti sa nekim autom tih konja
GaRGa je napisao(la):probaj se sa nekim turbo benzincem od 180 konja
semie je napisao(la):Ide preko 200 km/h
I potrošnja 7.9 litara
Ludiloo . . Koji je motor u njemu ?
Vaki je (y)
mooamer je napisao(la):TDi Power je napisao(la):Cuj Tabe sto se obradovao cuj dobro se drzim, onda nije bio chipovan i nisam šaltao samo pritisnu gas bdw uvijek se mozemo izmjeriti :lol:
Da mjenjac mu je savršeno uradjen samo niže brzine, ja sam zadovoljan kako ide i volio bi se izmjeriti sa nekim autom tih konja
ajd vas dvojica iz komsiluka spakujte se i dodjite imam ja jednu pichilicu od 118ks da vas preslusa a za petaka ovog nisam siguran ima covjek konja ko ja kubika i sta je endi nehvalis se kako se drzis sa saxom :lol::lol: :icon_redface::icon_redface:
Ja svakog il pohvalim il povalim u ovom slucaju Saxo mi bjezi 2 dobre dužine, a da su mu bolje gume mozda i vise