Evo ovako danas sam zvao porodicu, te dobio neke informacije koje su me zanimale.
Dakle pozeljo bi bilo oni koji imaju starije odjece, te imaju rodake, susjede, prijatelje koji imaju djecu od 10 do 15 godina, te imaju neku odjecu koja im smeta doma, a da je iskoristiva (necemo sada krpe nositit) da tu istu odjecu pokupe, te spreme u vrecicu, paket ili nesto drugo vec, nije bitno, te da se to odnese, evo ja sam kontakirao par porodicni poznanika, koji imaju djecu u tom uzrastu i rekli su da ce biti nesto, a i ja sam imam neke odjece koju ne nosim,a mogla bi posluziti pa tako da nadam se biti nesto korisno...
Vedin:
Majica-Size: 14
Cipele-Patike: 37- 38
Pantalone: 16
Vedinov brat Senad:
Majica- Size: 12
Cipele-Patike: 32- 33
Pantalone: 12- 13
Dakle to je sto se tice odjece,i obuce, a sto se tice potrebni zivotni namjernica, to se otprilike zna sto ide za djecu ovog uzrasta i za roditelje, pa evo dakle Pozivam sve clanove koji su voljni pomoci, da se skontamo koji dan, da odemo i da damo po 5-10-15km (kako tko moze) te da kupimo i zivotni namirnica za ovu obitelj, te da pokazemo da jos uvijek ima dobri i humani osoba u ovoj napacenoj zemlji. Ja se evo ovi dana potrudim otici, tj dogovoriti sastanak sa direktorom lokalnog marketa-lanca marketa, da da neku Prehrambenu potporu obitelji, ako uspije, naravno onda cemo moci i novcano pomoci obitelj, sto bi takodjer bilo jako dobro i korisno...