trizex je napisao(la):Ok, sarajlije su se dog. ajmo tuzlaci i okolina, ista sema, hocemo skupljati pare? Loveru?
funky je napisao(la):ideja: sacekat da dodju majice, skupiti pare, stvari sta vec i u "opremi" u ime foruma odnijeti momcima, tom prilikom napraviti koju fotku sa njima, sigurno ce im biti drago?
i ja vjerujem da ce sutra nekima biti respektabilno auto na kojem pise bhtuning.com i da nece misliti da smo samo momci koji napucavaju auta i jure kroz grad... ?
mozda nisam dobro sastavio, ali skontat cete... ?
Hodbina je napisao(la):funky je napisao(la):ideja: sacekat da dodju majice, skupiti pare, stvari sta vec i u "opremi" u ime foruma odnijeti momcima, tom prilikom napraviti koju fotku sa njima, sigurno ce im biti drago?
i ja vjerujem da ce sutra nekima biti respektabilno auto na kojem pise bhtuning.com i da nece misliti da smo samo momci koji napucavaju auta i jure kroz grad... ?
super ideja i za buducnost da ne misli narod da smo huligani,,nego da nas prihvate ko fine i normalne,,pogotovo zenski narod od 17 do 30
bravof je napisao(la):Hodbina je napisao(la):funky je napisao(la):ideja: sacekat da dodju majice, skupiti pare, stvari sta vec i u "opremi" u ime foruma odnijeti momcima, tom prilikom napraviti koju fotku sa njima, sigurno ce im biti drago?
super ideja i za buducnost da ne misli narod da smo huligani,,nego da nas prihvate ko fine i normalne,,pogotovo zenski narod od 17 do 30
slazem se s tobom osim ovog od 17-30,ostre ti ove granice