gogo GTI Član 08.03.2009 #1 ovo cudo stoji u gepeku,a neznam sto je!!! pomazite jer me jako zanima,radi se o audiu a3 97 godina [attachment=15842]
ovo cudo stoji u gepeku,a neznam sto je!!! pomazite jer me jako zanima,radi se o audiu a3 97 godina [attachment=15842]
gogo GTI Član 08.03.2009 #3 takve bisere sam znao i ja.....zanima me sta je a ne dali je frizider,mikrovalna,televizor .......
Schumi Član 08.03.2009 #4 Ev da i ja lupim,da nije kakav CD changer ili nešta u vezi muzike :smajli36:
gogo GTI Član 08.03.2009 #5 pa nezanm zasto bi cd changer imao ovu resetku-zapravo moguce da ju ima jer je to ventilator,ali gdje se stavljaju cd-ei kad nema vrata
pa nezanm zasto bi cd changer imao ovu resetku-zapravo moguce da ju ima jer je to ventilator,ali gdje se stavljaju cd-ei kad nema vrata
blindery Član 08.03.2009 #6 gogo GTI je napisao(la): pa nezanm zasto bi cd changer imao ovu resetku-zapravo moguce da ju ima jer je to ventilator,ali gdje se stavljaju cd-ei kad nema vrata Kliknite za proširenje... Ma nebi rekao da je cd changer, ne treba njemu ventilator nikakav
gogo GTI je napisao(la): pa nezanm zasto bi cd changer imao ovu resetku-zapravo moguce da ju ima jer je to ventilator,ali gdje se stavljaju cd-ei kad nema vrata Kliknite za proširenje... Ma nebi rekao da je cd changer, ne treba njemu ventilator nikakav
Trozic Član 08.03.2009 #8 skini manual od tog auta ima ih po internetu sve piše šta je šta u autu,ili ako neko već ima nek pogleda
skini manual od tog auta ima ih po internetu sve piše šta je šta u autu,ili ako neko već ima nek pogleda
_JokeR_ Član 08.03.2009 #9 BOMBA,,, salim se nesto je od elektronike jer ima ventilator pa eto skontaj potrazi
mirzaa3 Član 08.03.2009 #10 kod mene je tu bas...to malo je pojacalo a to je bas..mislim na tom mjestu kod mene..
gogo GTI Član 08.03.2009 #12 ma da nisam znao...a gdje je to spojeno jer neradi..ide na radio ili negdje drugo???
Dottore Član 09.03.2009 #13 nedavno sam spajao kolegi CD, i ima gomila žica, ali sam mu spojio, ima fabričko pojačalo i taj woofer
nedavno sam spajao kolegi CD, i ima gomila žica, ali sam mu spojio, ima fabričko pojačalo i taj woofer
tibor987 Član 09.03.2009 #15 al je klepetalo, vecinom za stariju gospodu da im da tonacije kad slusaju mozarta ili hanku paldum :icon_biggrin:
al je klepetalo, vecinom za stariju gospodu da im da tonacije kad slusaju mozarta ili hanku paldum :icon_biggrin: