ado_w je napisao(la):E pa tvrdoglavi ja sam jarane novi na forumu izvini trazio samto po ovim postovima nisam mogao da najdem pa sam zato postavi da pitam nekoga za savjet.[/u]
tvrdoglavi je napisao(la):ado_w je napisao(la):E pa tvrdoglavi ja sam jarane novi na forumu izvini trazio samto po ovim postovima nisam mogao da najdem pa sam zato postavi da pitam nekoga za savjet.[/u]
znam ja da si novi,ali samo da si otisao na naslovnu str foruma i imas ispod podforum "uradi sam (DIY)"...i tu bi nasao temu koja ti treba...moras odvojit koji sat da prelistas forum i upoznas ga
zen3dom je napisao(la):koju prepravku hoces, ja sam radio u instrument tabli kao i ovo osvjetljenje za grijanje koje si iznad postavio, ima posla poprilicno a i zivaca treba, uslikam veceras da vidis kako je to kod mene pa ti postavim
pedjastyling je napisao(la):dobra ova tabla od cetvorke, e kad bi mogla stati u dvojku:icon_question:
code: KR je napisao(la):pedjastyling je napisao(la):dobra ova tabla od cetvorke, e kad bi mogla stati u dvojku:icon_question:
nabavi tablu ostalo je moja briga
a mozda ce i kod mene biti kokpit od cetvorke za prodaje,ako se uspijem skontat s jednim likom.
caus je napisao(la):code: KR je napisao(la):pedjastyling je napisao(la):dobra ova tabla od cetvorke, e kad bi mogla stati u dvojku:icon_question:
a mozda ce i kod mene biti kokpit od cetvorke za prodaje,ako se uspijem skontat s jednim likom.
posto se moze nabavit od trojke
ok planiram to na ljeto radit.code: KR je napisao(la):caus je napisao(la):code: KR je napisao(la):pedjastyling je napisao(la):dobra ova tabla od cetvorke, e kad bi mogla stati u dvojku:icon_question:
posto se moze nabavit od trojke
od 180-200KM sa svim dijelovima potrebnim za ugradnju