golfu se ne rade servisi, golf se popravlja sam od sebeNajdraze su mi ove generalizovane prica tipa Laguna je auto koje se kvari... Retardirano.... Svi pricaju a niko vozio nije. Vozio sam Renaulta 6 godina i poznanik mi drzi Renault servis. Laguna mk2 je strašno auto, jedino što trebaš izbjegavati su 2.2 motori, to je smeće nevidjeno. To da stradaju turbine su price za malu djecu, ako je auto redovno servisirano (sto kod Renault podrazumijeva mali servis na 10.000, a ne kako je BOŠNJO naučio na Golfu 2 na 30.000), nema problema nikakvih. Odgovorno tvrdim da je Laguna 2 jedno od najudobnijih auta u koje ces sjesti, prosto nevjerovtano kako omekša cestu i kako te odmornog drzi kad izadjes vani. Ako mozes naci 1.9 dCI sa 79 kW, motor je odlican, u kombinaciji sa 6+R mjenjacem perfekcija. Ovo sto je neko napisao da znaju stradati podizaci, to je tacno, i citac kartica im je boljka (citac je polovan oko 60-ak KM).
Ja nijedne nisam dosad vidio da nije pocela po zadnjim rubovima cvjetat..Astra G nema problem s hrdjom, pogotovo 2000+ godiste
golfu se ne rade servisi, golf se popravlja sam od sebe
U familiji je astra g vec 6 godina, pregazila debelo preko 100k kod nas, satu 300+, ne znam precizno, nisam je odavno vozioEdoze brate, opeli cvjetaju po rubovima ko ruza,tu nema rasprave, moj komsija ima 2004 godinu astre g i sva se rascvjetala ko vijenac, msm volim opel, ali da mu limarija nije mana to bi bilo predobro auto
Najdraze su mi ove generalizovane prica tipa Laguna je auto koje se kvari... Retardirano.... Svi pricaju a niko vozio nije. Vozio sam Renaulta 6 godina i poznanik mi drzi Renault servis. Laguna mk2 je strašno auto, jedino što trebaš izbjegavati su 2.2 motori, to je smeće nevidjeno. To da stradaju turbine su price za malu djecu, ako je auto redovno servisirano (sto kod Renault podrazumijeva mali servis na 10.000, a ne kako je BOŠNJO naučio na Golfu 2 na 30.000), nema problema nikakvih. Odgovorno tvrdim da je Laguna 2 jedno od najudobnijih auta u koje ces sjesti, prosto nevjerovtano kako omekša cestu i kako te odmornog drzi kad izadjes vani. Ako mozes naci 1.9 dCI sa 79 kW, motor je odlican, u kombinaciji sa 6+R mjenjacem perfekcija. Ovo sto je neko napisao da znaju stradati podizaci, to je tacno, i citac kartica im je boljka (citac je polovan oko 60-ak KM).