Član
i opet jedna tema o kupovini auta i prepucavanjima samo cu se nadovezat za golfa i slicna auta te njihovu udobnost, ako su ona "udobna"... sta su tek ova stvarno udobna auta... heheh
zavisi i od opreme, npr kod fabije ako imas doplaceno za maxi-dot display, ima standardno pored kazaljke goriva i za temp motora,... bez maxi-ja, nema, u tom slucaju; dok je hladan motor gori plava mislim lampica, kad postigne radnu gasi se... a ako se pregrije pali se crvena al je vec kasno :lol:
galileo je napisao(la):U medjuvremenu doznah da recimo C3 nema pokazivac temperature motora, vec samo lampicu koja se pali kada je auto "pred pregrijavanjem". Osim C3, isto ga navodno nemaju ni nove fieste, fabije, ibiza, polo.. ili imaju samo neke serije istih..
zavisi i od opreme, npr kod fabije ako imas doplaceno za maxi-dot display, ima standardno pored kazaljke goriva i za temp motora,... bez maxi-ja, nema, u tom slucaju; dok je hladan motor gori plava mislim lampica, kad postigne radnu gasi se... a ako se pregrije pali se crvena al je vec kasno :lol: