saledoboj je napisao(la):Za te pare 406 ili c5 i miran, mozes cak i 407 sa 1,6 motorom mada to je slabo za tako veliku limuzinu....Od manjih auta 307, Megane i sl....Nemoj gledat godine gledaj kako je odrzavano i ko ga je vozio, otjeraj na dizalicu odradi probnu voznju otjeraj na dijagnostiku i vidi valjal ili ne. Ima svakakvih tupadzija kako cesto sjedim po benzinskim pumpama svega se nagledam, kad vidim lik sipa lozu u auto staro 11-12 godina dodje mi da placem, druze ako ti je deka kratka skupi se a ne vozat 530 a sipat lozu. Da ne pricam o felgama, trapovima, udarenim auta bez jastuka i sl i sve to lijepo usminkano pogotovo ova mladja auta..
Jbg ti znas najbolje mada moj ti je savjet kao ekonomiste ako si naumio dat 10 milja za auto dadni 9 onu milju ostavi za nedaj Boze, i vecinom gledaj redizajn modele jer su na njima greske popravljene...
Sretno u kupovini
CaFa je napisao(la):Ma samo ganjaj STILA JTD 16v i sigurno neces pogrijesiti Za te pare i vise nego dobrog mozes nac :=)
George je napisao(la):a golf nista :lol:
šalam se ja bih ti preporučio Fabiu 2008 godinu mozes do 10000 KM diesela nac a oni benznci ju isto jeftini za održavati a auto po meni bolje on tog punta sto govoris
emiltz je napisao(la):Drug bjezi od fiata skoro svaki ima manu,znam puno ljudi koji su se pokajali (Stilo npr. ima uzasnih problema sa elektronikom)
Za taj novac mozes uzeti Peugeot 307,Golf 4,Fabia ili Seat Leon i to sa dobrim opremama..sa ovim autima znaš na čemu si a iz ličnog iskustva znam da su poprilično udobna.Ja npr. imam Golfa 4 66kw i prezadovoljan sam,potrosnja max. 5l na 100km na otvorenom i to uz izivljavanje ,nema umora u voznji,nema velikih kvarova a i moze pofino povući.
Ne kazem da gore navedena vozila nevaljaju ali moras gledati na vise primjeraka a ne samo na iskustvo sa vozilom jednog vozaca
Dovoljno je da pogledas sta se najvise voza po gradu i sam ces skontati jer nebi narod uzimao da nevalja.
wade_ je napisao(la):emiltz je napisao(la):Drug bjezi od fiata skoro svaki ima manu,znam puno ljudi koji su se pokajali (Stilo npr. ima uzasnih problema sa elektronikom)
Za taj novac mozes uzeti Peugeot 307,Golf 4,Fabia ili Seat Leon i to sa dobrim opremama..sa ovim autima znaš na čemu si a iz ličnog iskustva znam da su poprilično udobna.Ja npr. imam Golfa 4 66kw i prezadovoljan sam,potrosnja max. 5l na 100km na otvorenom i to uz izivljavanje ,nema umora u voznji,nema velikih kvarova a i moze pofino povući.
Ne kazem da gore navedena vozila nevaljaju ali moras gledati na vise primjeraka a ne samo na iskustvo sa vozilom jednog vozaca
Dovoljno je da pogledas sta se najvise voza po gradu i sam ces skontati jer nebi narod uzimao da nevalja.
Ja se mogu kvalitetno nasmijati samo na tvoj post.
emirEX_sa je napisao(la):wade_ je napisao(la):emiltz je napisao(la):Drug bjezi od fiata skoro svaki ima manu,znam puno ljudi koji su se pokajali (Stilo npr. ima uzasnih problema sa elektronikom)
Ja se mogu kvalitetno nasmijati samo na tvoj post.
i ja takodje :lol: