Član
Zelio bih cuti misljenja i preporuke kod kupovine polovnog auta cca 8.000 do 10.000 KM.
Za odluku su mi bitni:
- da je sto mladje za taj novac, max. nekih 6-7 godina
- trazim auto iz srednje klase
- da je odnos snage i potrosnje neki optimalni, ne treba mi trkaci auto, ali neka se ne muci da "povuce" kada zatreba
- dizel ili benzin, tu sam u velikoj dilemi, ali kako god neka ne bude veliki potrosac
- Da je dobar za odrzavanje, znate ono cijena, majstori i dijelovi..
Trenutno vozim Punta 1, 1.6 benzinac, 90KS (malo rijedak model kod nas). Fino sluzi i finih je performansi , ali minus je udobnost za duze voznje i hoce potrositi.. Razlog kupovine drugog auta je sto zelim nesto mladje.
Automobili koje gledam su:
Fiat Grande Punto, Fiat Stilo, Ford Focus, Ford Fiesta, Renault Megane, Citroeni C3/C4, Pežo 207/307...
Sta mi vi preporucujete? :icon_question:
Za odluku su mi bitni:
- da je sto mladje za taj novac, max. nekih 6-7 godina
- trazim auto iz srednje klase
- da je odnos snage i potrosnje neki optimalni, ne treba mi trkaci auto, ali neka se ne muci da "povuce" kada zatreba
- dizel ili benzin, tu sam u velikoj dilemi, ali kako god neka ne bude veliki potrosac
- Da je dobar za odrzavanje, znate ono cijena, majstori i dijelovi..
Trenutno vozim Punta 1, 1.6 benzinac, 90KS (malo rijedak model kod nas). Fino sluzi i finih je performansi , ali minus je udobnost za duze voznje i hoce potrositi.. Razlog kupovine drugog auta je sto zelim nesto mladje.
Automobili koje gledam su:
Fiat Grande Punto, Fiat Stilo, Ford Focus, Ford Fiesta, Renault Megane, Citroeni C3/C4, Pežo 207/307...
Sta mi vi preporucujete? :icon_question: