Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Pozdrav svima, treba mi pomoć oko skiranja stakla na "bezbjedan" način sa vanjskih retrovizora od Golfa 1 oni što se šteluju iz auta ako je neko to već radio od forumaša koji imaju golfove molio bi za pomoć
buraz nemas potrebe da skidas staklo,kad rastavis retrovizor u ruci ti samo i ostane staklo,,ona plastika okolo se skida, i onda staklo ostane oslobodjeno,barem je tako kod mene,i ja sam skidao,kad sam farbao plastiku
Hmmm koliko se sjecam imas one male plasticne klinove odozdo i trebas ih izbit i onda staklo izađe,a ako se varam javi se clanu Syncro on je to cacko nesto na svom golfu pa nek ti on najbolje objasni...
Tako je Error i ja koliko znam staklo je pričvršćeno sa unutrašnje strane za plastiku koja ima žabice a koje se kače na taj mehanizam pokretni. Primjetio sam sa donje strane oklopa retrovizora da imaju dvije rupice pa kontam da to nije neka fora kako odvojiti te žabice i skinuti staklo ili su te rupice obični odvodi :icon_confused: