Član
Znaci karavn ti treba. Jer prvi put kad pokusas staviti kolica u sedana vidjet ces sta su muke isusove
Jesi li gledao V60?
Ako ces putovati na balkan onda ne bih preporucio 1.6 motore nije bas za autoputa
Na manuelni nemoj ni da pomisljas, jer kad updnes u guzvu na autoputu, puno ke lakse sa automatikom.
A sto se tice konkretno koje, ono koje ti se najvise svidja izgledom
Skickat från min iPhone med Tapatalk
Pa htio sam nekako izbjeci karavan jbg, recimo prtljaznik (gepek) je 480l u Audia limuzine a karavana 495, znaci nije velika razlika. Kod BMW-a je ista prica. Kada sam probao audia bez problema je covjek stavio 2 gume 16ke ili 17-ke nisam siguran na felgama i bilo je jos mjesta. Za BiH najmanje jednom godisnje, 1100km + more i te budalestine. Ovdje gdje zivim u koji god grad ides obliznjim moras se ukljuciti na autoput. A kao sto rekoh rado bih kupio BMW ali ne bih 116d a sve vise je preskupo. Sta sa zadnjom vucom, da li je neko ikad upao u problem zimi zbog toga, naravno ne mislim na mercedes 190 od 90-godiste nego noviji? A sto se tice automatika, to mi je nekako licno to moram jos da predjem preko toga, osjecam se kao da vozim bicikl s pomocnim tockovima kad vozim automatik. A i cuo sam da su dosta osjetljiviji od manuelnih... V60 nisam razmatrao kao opciju dosad.