sky walker je napisao(la):oni su u tuzli naselje si selo ulica vukovarska ja znam gdje su !!
ko je zainteresovan ja cu ga odvesti . ostavite broj telefona na moj pm pa cu ja zvati nazad da se dogovorimo kad i sta posto ja radim do 18h
Spreco je napisao(la):jbt nije ni 50kmcica sramota...nismo valjda toliko bez srca...
ev nas je ovdje samo 20 postalo pa jel to znaci da je nas dvadeset uplatilo 45km...stvarno smijesno fakat sam razocaran,ne mozemo org humanitarnu akciju da se skupi sto km, kako ce mo bilo sta drugo...
Duke_Of_Harlem je napisao(la):ja danas odoh da uplatim nesto,,nije bitna suma bitna je volja,,odvojio sam to od svog dzeparca i halalit cu,,meni to nije problem,,samo mislim da bi se i ostali clanovi trebali aktivirati malo vise,,pa bar po 5 KM,,nama to nisu neke pare ali ovoj porodici ce to sigurno veoma znaciti
Duke_Of_Harlem je napisao(la):ja danas odoh da uplatim nesto,,nije bitna suma bitna je volja,,odvojio sam to od svog dzeparca i halalit cu,,meni to nije problem,,samo mislim da bi se i ostali clanovi trebali aktivirati malo vise,,pa bar po 5 KM,,nama to nisu neke pare ali ovoj porodici ce to sigurno veoma znaciti
GTI 16V je napisao(la):Evo sve uplate koje su izvrsene:
10 KM
5 KM
10KM
20KM