Pomoc Pik.ba !!!

Pomoc Pik.ba !!!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
http://www.pik.ba/profil/kicoooooo/ Ljudi da li neko zna ovog lika sa pika ako neko zna nek mi se javi u INBOX ili moze ovde pisati jer mi se cini da je lazan ovaj profil a nesto sa njim ugovaram

Član
pa zato druze jer ne odgovara na poruke broj 1. zatim jer nije ostavio nikakav broj ili nesto slicno nema zavrsene ni jedne transakcije

Član
edo_benz je napisao(la):
a sve neka dobra vozila :icon_biggrin: jest pomalo cudno

eh bas to brate i dole one tablice NA ONOM GTI-u Rumunija ja msm :D ako ne grijesim jer jbg i slike su mi malo cudne ali et

ja ni jednog ovog golfa nisam po gradu vidio da se voza, niti su mi poznate lokacije na slikama, a manje vise znam ih sve haha

Član
hahahhaha xD ma brate moj sta znas sta se po tim glavama mota ! :) jer ja te ljude ne razumijem sto prave dzabe lazne artikle ? :)

Meni se čini posve normalan profil, vidite da čovjek odgovara s vremena na vrijeme porukama. Možda jest malo aljkav, al mu možda pik nije presudno mjesto za kupoprodaju.

Član
almir_gr je napisao(la):
ja ni jednog ovog golfa nisam po gradu vidio da se voza, niti su mi poznate lokacije na slikama, a manje vise znam ih sve haha

Eh to mi je druze sumnjivo ovo su 100 % lazni artikli

Član
ma to je sigurno neki malac Kojem je dosadno pa Jebe narod po piku :S a pogledaj te onog golfa dizela 4 sliku slika enterijera i pogledaj te u desnom cosku onaj neki ko pecat od neke internet stranice sad od koje neznam :S

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.