Član
morao si zabiljeziti kako si skinuo kazaljke
evo mala pomoc
potrebno je kazaljku pomaknuti u donji polozaj tj da visi... slobodno je rukom pomakni ,sama ce pasti na drugu stranu...
By esmir_ at 2012-07-29
zatim je potrebno spojiti napajanje na brzinomjer! mozes koristiti bilo kakav izvor napajanja od 12V! pazi na polaritete!
By esmir_ at 2012-07-29
By esmir_ at 2012-07-29
Kada se spojis napon na brzinomjer kazaljke ce se pomaknuti u odredjeni polozaj i tamo ostati dok je kod napajanje spojeno! dok su pod naponom ,zabiljezit polozaj u kojem su kazaljke!
to vrijedi za sve osim za kazaljku od benzina ,nju ne diraj
By esmir_ at 2012-07-29
odspojiti napajanje (kazaljke ce se vratiti u 'mrtvi polozaj' ,prva slika)
sada mozes skinuti kazaljke...najbolje je koristiti dva veca srafcigera koji stavis ispod kazaljke i jednakim pritiskom na oba srafcigera izvadi kazaljke... pazi da ne vadis kazaljke ukoso kako ne bi pukla osovina!!
By esmir_ at 2012-07-29
By esmir_ at 2012-07-29
ako si sve uradio ovako nemoze biti problema jer sam ja isto skidao
nadam se da ce ti ovo pomoci
evo mala pomoc
potrebno je kazaljku pomaknuti u donji polozaj tj da visi... slobodno je rukom pomakni ,sama ce pasti na drugu stranu...
By esmir_ at 2012-07-29
zatim je potrebno spojiti napajanje na brzinomjer! mozes koristiti bilo kakav izvor napajanja od 12V! pazi na polaritete!
By esmir_ at 2012-07-29
By esmir_ at 2012-07-29
Kada se spojis napon na brzinomjer kazaljke ce se pomaknuti u odredjeni polozaj i tamo ostati dok je kod napajanje spojeno! dok su pod naponom ,zabiljezit polozaj u kojem su kazaljke!
to vrijedi za sve osim za kazaljku od benzina ,nju ne diraj
By esmir_ at 2012-07-29
odspojiti napajanje (kazaljke ce se vratiti u 'mrtvi polozaj' ,prva slika)
sada mozes skinuti kazaljke...najbolje je koristiti dva veca srafcigera koji stavis ispod kazaljke i jednakim pritiskom na oba srafcigera izvadi kazaljke... pazi da ne vadis kazaljke ukoso kako ne bi pukla osovina!!
By esmir_ at 2012-07-29
By esmir_ at 2012-07-29
ako si sve uradio ovako nemoze biti problema jer sam ja isto skidao
nadam se da ce ti ovo pomoci