Član
vozim fiata punta na njemu su 13 fabricke kako bi mi legle 15 dali mogu stati kod mene su 4x98 a ove su 4x100
djulba je napisao(la):ja vozim na felgama 195/50 R15 i hvala bogu na fordu je zasad sve ok...jedina razlika koju
sam ja primjetio u odnosu na 13-ke je da malo više lupne zadnji kraj auta preko rupa,ali dosada
mi ništa nije otišlo od tih potrošnih dijelova...
trizex je napisao(la):Nop, nema to veze sa sarafima, nego vjerovatno ti ne pase promjer centralne rupe, ili su gume/felge krive, ili nebalansirane. Ako je ono prvo, da je promjer drugaciji (s kojeg auta su felge?) odes tokaru, kazes u cem je problem, i on ti za 20 km napravi 4 prstena od plastike ili metala koji sluze kao adapteri.
golf 2 vr6 suky je napisao(la):nisu gume izbalansirane ili ti je možda trap. odi kod vulkanizera vjerojatno ti nisu gume izbalansirane.
trizex je napisao(la):Jok, golf 2 ima promjer centralnog prstena 57.1 mm, a Fiat 58.1 mm, tako da ako si uspio nabit te felge bez problema, znaci da uopste nema prstena na njima koji bi trebao biti, vjerovatno su 60.1, da bi mogle i na Renaulta. Kad si montirao tocak, jelde da nije mogao stojat sam nego si ga morao pridrzavat da bi mogao pocet uvrtat sarafe?
trizex je napisao(la):Napisao sam ti gore, odes tokaru, objasnis problem i on ti napravi. Meni su uzimali 20 km za cetiri prstena, a kazem ti 100% ako je skinuo ih s Golfa i onda direkt nabio na Fiata, da je to mogao samo ako felga ima podesivi prsten taj, tj izvadi se jedan, a stavi drugi. Inace kako bi nabio felgu s rupom promjera 57.1 mm na cijev obima 58.1 mm?