polo tuner je napisao(la):bio danas kod mehanicara auto ostavio.nije toliko strasno izgleda koliko sam mislio.kaze da je vjerovatno spaljena lamela i da je otiso dihtung glave da je izbio da se moze srediti ugl vise informacija sutra.al cudno mi je i to jer je lamela mijenjana prije 15tak dana.al moze bit da sam je unistio xD
Dzeniii je napisao(la):polo tuner je napisao(la):bio danas kod mehanicara auto ostavio.nije toliko strasno izgleda koliko sam mislio.kaze da je vjerovatno spaljena lamela i da je otiso dihtung glave da je izbio da se moze srediti ugl vise informacija sutra.al cudno mi je i to jer je lamela mijenjana prije 15tak dana.al moze bit da sam je unistio xD
a sta ti je ovo na kraju svake recenice :icon_question:
polo tuner je napisao(la):bio danas kod mehanicara auto ostavio.nije toliko strasno izgleda koliko sam mislio.kaze da je vjerovatno spaljena lamela i da je otiso dihtung glave da je izbio da se moze srediti ugl vise informacija sutra.al cudno mi je i to jer je lamela mijenjana prije 15tak dana.al moze bit da sam je unistio xD
edoze je napisao(la):oj vareše... možda ti je sijalica izgorila pa stalo auto... ne znam koliko imaš godina, al ako ne znaš razliku između crknutog motora i spaljene lamele, nemaš ti šta tražit na cesti..