Pomoć kupovina sa ebaya??

Pomoć kupovina sa ebaya??

Član
Našao sam čepove za pregove na ebayu ako na nekoj aukuciji od 1 euro, e sad ne šalju za Bosnu jel ima neko u njemačkoj od raje d ami kupi ovo i pošalje za Bosnu naravno ja mus ve uplatim na račun i koliko budu ti čepovo???pozz

link:http://www.ebay.de/itm/Golf-2-Fire-and-Ice-Seitenschweller-Wagenheber-Klappen-VW-II-GTI-G60-16V-Jetta-/251144944978?pt=DE_Autoteile&hash=item3a7967bd52

Nemoj se zaletiti, ako su orginalni mogu biti i mozda 20,30 eura, ako je nekome njemcu hica on ce dat bog zna koliko. Neka ti neko ovo odradi ko ima iskustva sa kupovinom preko ebaya.

Član
Ja sam kupovao pojaseve, lip i jos neke OEM detalje za Golfa preko prijatelja, ali covek mi je nesto zakazao u zadnje vreme pa mi ne salje robu koju sam narucio...

Javi mi se na facebook da se ispricamo i eventualno nadjemo resenje za tebe...

Član
narast će njima cijena, jer aukcija traje jos 3 dana i 18 sati,a vec imas jednog igrača na ovoj aukciji,znaci zasad ste ti i jos jedna zainteresovani za čepove a za tri dana će bit još njih,tako da jaro teško da ćeš ih moć dobit za 1 eur ;)

Nece ih nikako moc dobit za 1 euro jer ih prodavac nece prodati za toliko, da izvines udari se nogom u dupe ako prodjes ispod 25 eura, barem ja tako mislim.

Član
dohc_16V_Mo. je napisao(la):
Nece ih nikako moc dobit za 1 euro jer ih prodavac nece prodati za toliko, da izvines udari se nogom u dupe ako prodjes ispod 25 eura, barem ja tako mislim.

ma teško je na ebay-u dobit finu stvar za male pare,kao sto su ovi čepovi, ja sam jedno vrijeme ganjao te aukcije pa osto bez gaća .