Amir_VW Član 27.12.2009 #16 :lol: kad bude muški izbor prijavi se ti ....pa čemo ovako glasati ,možda pobijedis heheh
V Vernes_AMG Član 27.12.2009 #17 hehehhehehehe , ma joj , samo su ona i ova debela u konkurenciji , steta vala da ona druga pobjedi ... ipak je ovo moja jaranica
hehehhehehehe , ma joj , samo su ona i ova debela u konkurenciji , steta vala da ona druga pobjedi ... ipak je ovo moja jaranica
Nexus Legend 28.12.2009 #22 lijepa je cura tako da ima moj glas mada poznajem ovu tuzlanku,al mog glasa nece vidjet
adi187 Član 28.12.2009 #25 Ajd radi VErnesa mada mi je ona treca bolja :icon_smile::lol: Evo editovo sam ime :lol:
pioneer_09 Administrator 28.12.2009 #29 glasao... koliko li ces ti biti dobar ako pobijedi, cim si toliko navalio da glasamo:lol::lol::icon_exclaim:
glasao... koliko li ces ti biti dobar ako pobijedi, cim si toliko navalio da glasamo:lol::lol::icon_exclaim:
V Vernes_AMG Član 28.12.2009 #30 pioneer_09 je napisao(la): glasao... koliko li ces ti biti dobar ako pobijedi, cim si toliko navalio da glasamo:lol::lol::icon_exclaim: Kliknite za proširenje... :icon_exclaim:
pioneer_09 je napisao(la): glasao... koliko li ces ti biti dobar ako pobijedi, cim si toliko navalio da glasamo:lol::lol::icon_exclaim: Kliknite za proširenje... :icon_exclaim: