MTR je napisao(la):inace , motor poznat kao smecarnik , neki valja drugi ne , pumpe , dizne , sve u svemu ja svog jedva zavalio , pazi jaro na mjenjac , ako rikne poselami se sa 3 milje
Na INI sipam gorivoolensoner je napisao(la):Hmm, ne znam fakat, da nije mozda do goriva, gdje sipas?
Vedran87 je napisao(la):Pozdrav
Zanima me potrosnja ovog motora 2000 god. prije sam imao isti samo sa manuelnim mjenjacem i trosio je puno manje, sad imam automatic i trosi 13L prosjek normane voznje i slabije vuce od starog
ZELA GTI je napisao(la):eprom_error je napisao(la):ja sam imao a4 automatik quatro po gradu ispod 15 nije nikad uzeo a jos kad ga malo stisnem uzme i 20l 1.8t benzin
Ovdje pričamo o normalnoj potrošnji a ne kada autu vadiš mast!Ja ću na svome autu navući potrošnju na 30 litara,ako ga budem vozio u prvoj na blokadi.Već rekoh,13 liatara je previše
ZELA GTI je napisao(la):E heb ga sad.Potrošnja auta je oduvjek bila velika misterija,pogotovo preko forumaRijetko tko će realno reći,ili je ekstremno niska ili je ekstremno visoka