Član
donedavno sam imao golfa 2 i bio je za 10 . mali kvar sam imao i experti sa bhtuninga su dali svoja misljenja i kvar je rijesen . ali sad je problem u tome sto sam mijenjao svoju 2-icu za 3-icu , GTI , 85kw , 93 god (glava za glavu). 3-ica je ok kad sam je uzeo , mali nedostaci ( lamela gume i sl.) al u sustini dobro je gurala . posto radim u Slo. normalno 3-ica ja trebala na put . do Sl. broda sve je bilo ok , vuca , potrosnja ... al poslije auto puta , granica hrvatske i slovenije mi se pocinje gubiti gas . svaki kilometar slabija vuca . jedva sam dosao do kuce :icon_mad:. poludio sam . Uglavnom kad sam stigao kuci jedva (na foru) je primao malo gasa , da ga digne sa 750 obrtaja bilo je bingo . ako slucajno i primi gas , digne na 2000 obrt. poslije toga prima malo bolje , a ako se pusi gas i vrati se na 750 opet je frka dici ga . Zvao sam majstora , dosao je i nakon razgledanja pomijerio mi je razvodno kapu 1 cm. u desno ( kontra smijer kazaljke na satu , u kasno) i tad je motor poceo da prima gas dosta bolje . sad ga i mogu viziti ali nema ni pola snage . ima li ko kakvo misljenje oko ovog prioblema , sta bi moglo biti , sta raditi ? hvala unaprijed .