peco_edi Član 03.12.2010 #18 Kontao sam ja nesto od ovih jacih nalijepiti al vise ce trositi hehehehe
bakee Član 03.12.2010 #20 Dobar polo druze,,ma SDI je zakon, hehe. A sto se tice presvlacenja sjedista ja sam radio u pazaricu prezadovoljan sam eto pogledaj kako su ispala.
Dobar polo druze,,ma SDI je zakon, hehe. A sto se tice presvlacenja sjedista ja sam radio u pazaricu prezadovoljan sam eto pogledaj kako su ispala.
melvin Član 03.12.2010 #21 Pa nisam ni vidio da je jos jedan polo parkiran u garazi...Fino fino...sretno u radovima
dellas Član 09.12.2010 #22 Kupi masku bez znaka bice jos bolje nego da kupis original znak Fin polo...
peco_edi Član 10.12.2010 #24 evo jos jedna slicka do ljepsih dana... PS:Momci interesuje me vase misljenje oko ovakvog tipa uredjenja čelićara
evo jos jedna slicka do ljepsih dana... PS:Momci interesuje me vase misljenje oko ovakvog tipa uredjenja čelićara
enesss Legend 10.12.2010 #25 ovdje se nema sta misliti....vidi ga samo,bolesno simple i pre dobro samo sto si na zemlji heh
peco_edi Član 10.12.2010 #26 Dobar si,ako ja sta nezaganjam sebi ovako nadam se da ce bar nekom posluziti. hehehe nije nimalo bezazlena ideja
Dobar si,ako ja sta nezaganjam sebi ovako nadam se da ce bar nekom posluziti. hehehe nije nimalo bezazlena ideja
ArminM Član 10.12.2010 #27 ova mi je slika neko vrijeme na desktopu kao pozadina,premocno izgleda ovako,imam ja jos nekih slika koje ubijaju isto, gledat i plakat,nista drugo
ova mi je slika neko vrijeme na desktopu kao pozadina,premocno izgleda ovako,imam ja jos nekih slika koje ubijaju isto, gledat i plakat,nista drugo
peco_edi Član 13.12.2010 #30 Limpi je napisao(la): meni ovo ima smisla samo ako ce se "zakucat" u pod Kliknite za proširenje... Slazem se druže,zato je bolje mozda neko vrijeme se pritrpiti (do proljeca) i uzeti kakve fine alu felgice.
Limpi je napisao(la): meni ovo ima smisla samo ako ce se "zakucat" u pod Kliknite za proširenje... Slazem se druže,zato je bolje mozda neko vrijeme se pritrpiti (do proljeca) i uzeti kakve fine alu felgice.