Član
eldin84 je napisao(la):Pitanje za MTR: Da li posle uradjenog posla peres auto?
tek za 12-24 sata zbog ovog voska koji stavljam , inace moze se odmah prati i pozeljno je zbog prasine koja ostane nakon poliranja
eldin84 je napisao(la):Pitanje za MTR: Da li posle uradjenog posla peres auto?
MTR je napisao(la):eldin84 je napisao(la):Pitanje za MTR: Da li posle uradjenog posla peres auto?
tek za 12-24 sata zbog ovog voska koji stavljam , inace moze se odmah prati i pozeljno je zbog prasine koja ostane nakon poliranja
Stefannn je napisao(la):Pitanje za MTR: Druze imam passata 5+ 2002 godinu. plava boja, nedavno sam radio dubinsko i poliranje ali nisam zadovoljan poliranjem ni malo, pa me zanima dolazis li ti kad u Gradisku ili Banja Luku, da pogledas auto i da vidis sta bi bilo najpametnije, ili da ga ja uslikam pa da ti stavim par slika ovdje..
Stefannn je napisao(la):Pitanje za MTR: Druze imam passata 5+ 2002 godinu. plava boja, nedavno sam radio dubinsko i poliranje ali nisam zadovoljan poliranjem ni malo, pa me zanima dolazis li ti kad u Gradisku ili Banja Luku, da pogledas auto i da vidis sta bi bilo najpametnije, ili da ga ja uslikam pa da ti stavim par slika ovdje..
trizex je napisao(la):MTR ti si doktor.
Franki je napisao(la):Pa 3m imas kupit u skoro svakoj prodavnici boja i lakova. Samo sto ne mozes sa njim radit jer nemas dovoljno znanja, a i to se radi strojno.
Probaj sa hoby programom tj Sonax, imat ces dobre rezultate, ako vec nemas neki majstora u gradu. Jer bolje ti je da sam to sredis, nego da das auto nekome tko ne zna radit sa masinom pa da ti sjebe sve.
pa dobro nije meni to sad zurba, imas li namjeru dolaziti u skorije vrijeme ?MTR je napisao(la):Stefannn je napisao(la):Pitanje za MTR: Druze imam passata 5+ 2002 godinu. plava boja, nedavno sam radio dubinsko i poliranje ali nisam zadovoljan poliranjem ni malo, pa me zanima dolazis li ti kad u Gradisku ili Banja Luku, da pogledas auto i da vidis sta bi bilo najpametnije, ili da ga ja uslikam pa da ti stavim par slika ovdje..
dodjem mozda jednom u mjesecu ali mogu ti preporuciti Marina iz Kostajnice , potrazi njegov broj ( kucaj u google Folije Marin ) na netu , dobro momak radi , a i tebi je blizu
djordjep je napisao(la):Stefannn je napisao(la):Pitanje za MTR: Druze imam passata 5+ 2002 godinu. plava boja, nedavno sam radio dubinsko i poliranje ali nisam zadovoljan poliranjem ni malo, pa me zanima dolazis li ti kad u Gradisku ili Banja Luku, da pogledas auto i da vidis sta bi bilo najpametnije, ili da ga ja uslikam pa da ti stavim par slika ovdje..
Ko ti je radio poliranje?
Ja ti mogu preporučiti čovjeka u Gradišci.
Little Dragon je napisao(la):Joj moram i ja doci do tebe dok vam naprave onaj put prema Zenici vise , posro mi se golub na haubu isto ko da je jeo radioaktivni otpad ne mozes skinuti fleku i polirao i ribao prao al djaba ostalo