Legend
GTI FAN je napisao(la):AnDel je napisao(la):@noke
(mk2 TDI PD 150)
:lol: pogoditi covjeka u neki dio tjela gdje ga nece ozlijediti, koji si ti kralj... zar ti stvarno mislis da ima policajaca kod nas (mehanicara, bravara, i sl cega sve nema u poliziji) koji mogu pogoditi , kada hoce covjeka u vozilu u pokretu ...recimo u rame , u ruku, u dupe ili gdje ga 'nece' ozlijediti, previse gledate americke filmove ako to mislite :lol:
a ja u njegovoj poziciji nebi pokusao ubiti covjeka to ti zivotom garantujem , ili da covjek ne stane kad ga zaustavljam (pogledajte kako to rade u evropi i svijetu) ...poenta je izgleda da ja kod nas nebi mogao biti milicioner (pa lose razmisljam posto ne mogu se zamislit da pucam u nekog tj. pokusam ga ubiti), a i ne zelim boze sacuvaj
decko pozzz
p.s. za cure, zene sam se zezao ako ko od vas nije skontao, relax
Mene da pokusa zgaziti takav dripac dok radim svoj posao ispucao bi mu sa zadovoljstvom cjeli okvir u sajbu to garantujem.
naravno da bi..
nisam te shvatio andele, hoces reci da se u europi takve stvari tolerisu, za ove koji ne stanu policiji ili sta ?
sta to oni rade, na koji nacin rijesavaju takve probleme, kada zaustavljaju narkomana ili nekog petog desetog kretena koji ne zeli stat, sta sjedaju u auto pa ga ganjaju sljedecih 100km i cekaju da se zabije u nekog iz suprotnog smjera dok traje potjera ?
sta mislis kako se to u americi rijesava, dobro ok i kod njih ima onih glupih potjera, ali te drot smije upucati ako ne izvrsavas njegove naredbe, a ne da mu ne stanes dok ti mase lizalom na sred puta..
ovo za bravare i mehanicare necu komentarisat, nisam toliko upucen u strukturu MUPa