Policajac utekao pred čoporom vukova

Policajac utekao pred čoporom vukova

Član
Prizori koje je zabilježila sigurnosna kamera na ruskoj cesti podsjećaju na scene iz horor filmova. Saobraćajni policajac bio je prisiljen potražiti sklonište pred čoporom vukova u automobilu koji je zaustavio radi kontrole.
Policajac je zaustavio vozača, na čijem je automobilu radilo samo jedno svjetlo, kada je čopor vukova krenuo prema njemu na autoputu M23, Rostov - Don, na jugo-zapadu Rusije.

Policajac je utočište potražio na zadnjem sjedištu vozila koje je zaustavio, samo trenutak prije nego što su vukovi prošli pored njega, piše "Daily Mail".

Pretpostavlja se da u Rusiji živi oko 30 hiljada sivih vukova, iako im država ne pruža zaštitu. Naprotiv, u pojedinim dijelova Rusije nude se novčane nagrade za ubijanje vukova.
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/vt12XGOJto0?fs=1&hl=hr_HR"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/vt12XGOJto0?fs=1&hl=hr_HR" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
 
Član
onaj drugi ***** se sakrio ko mis u policijsko auto,da je ovaj bio ovamo sam ,bez auta mogli su ga zderat dok bi ga kolega spasio
 
Član
Ovo se desilo mom rodjaku u CG,takodjer policajac-branio se na krovu nive koliko je mogao,i kad nije bilo druge,pištolj pa pucaj...
 
Član
ih sto bi ga ja pustio da udje, nek mu kozu zgule, hahahhaa, kako bi mu ja po gasu ihhh :p .. salim se naravno, ali mislim da bi i ljudski bilo da je pustio odma vozaca..
 
Član
elmir je napisao(la):
ih sto bi ga ja pustio da udje, nek mu kozu zgule, hahahhaa, kako bi mu ja po gasu ihhh :p .. salim se naravno, ali mislim da bi i ljudski bilo da je pustio odma vozaca..

jest da su panduri ljudi,onda bi i to bilo ljudski:D
 
Član
e jesam se i ismijoooo jebenooo do bola..a kako samo razgleda kad izadje iz auta hahahhahah....:lol::lol::D
 
Član
hahaha hebena situacija, ebo i sluzbu i posao, otvaraj sine vrata :icon_smile: i ja bi isto ovako postupio :icon_smile: prije izlaska se snima situacija pa se izlazi :)
 
Samo stisneg dugme za zakljucavanje...i gledas ga kako se muci da otvori...i u zadnjem trenutku,pustis ga unutra! Njegov izraz lica...neprocjenjivo!
 

187

Član
hahahah... vala trebo ga je pustit.. a vjerovatno ga nebi napali nego bi samo prosli.. da su htjeli stajali bi ispred auta (vjerovatno im nije on bio cilj).. sad ko ce mu ga znati
 
Top