Član
Kenno je napisao(la):Naspi za barem 50 ili 60 maraka...za 10 maraka ionako dobiješ samo dvije kapi...tj. 3 litra i nešto...
hehe nemam vise od 30KM to mi je da idem na posao do 15-og dok ne bude plata pa opet sipat :lol:
Dottore je napisao(la):Kazaljka od pokazivača goriva nije samo vezana za plovak ... ona opada shodno kilometrima, to znaju najbolje ovi što imaju plin na 206 PUGu, iako se voze na plin, kazaljka od goriva pada (povezana sa pređenim kilometrima) i kad naspeš bar 10 KM ona dođe sebi
pa ja govorim majstoru cito sam na internetu kako su i drugi imali tih problema i neki su to otklonili sa pomjeranjem plovka ( tj vadili pa ponovo vracali) a covjek mi rece da to kod ovih novijih nije bas jednostavno i da je to pomalo rizicno da se pipka jer se moze zeznut jos vise posto im je neka elektronika kako da kazem "komplikovana" jer kroz jednu zicu ide vise funkcija pa bolje da se ne dira nego da sipam za 30KM i bit ce u redu inace tog puga sam kupio od tog majstora a covjek ih je prodao 15-20 komada i kaze da skoro svi su imali taj problem sa pokazivacom goriva