tibor987 Član 06.01.2008 #32 kako god, zali boze masu para sto baceno u ovo sranje od tuninga....jos mu donirat 5l benzina i sibicu
kako god, zali boze masu para sto baceno u ovo sranje od tuninga....jos mu donirat 5l benzina i sibicu
tibor987 Član 08.01.2008 #34 Pogodi koji je ovo sleper ? Eto dao sam vam sve slikice iz svakog kuta posto je zahebaniji zadatak :icon_biggrin:
Pogodi koji je ovo sleper ? Eto dao sam vam sve slikice iz svakog kuta posto je zahebaniji zadatak :icon_biggrin:
Integra_Gsi Član 08.01.2008 #35 ahhhahaha koji idiot moras bit da napravis ovako nesto..ne mogu vjerovat kakav je ovo sleper ::shocked::
ahhhahaha koji idiot moras bit da napravis ovako nesto..ne mogu vjerovat kakav je ovo sleper ::shocked::
RCat Član 08.01.2008 #38 tibor987 je napisao(la): Pogodi koji je ovo sleper ? Eto dao sam vam sve slikice iz svakog kuta posto je zahebaniji zadatak :icon_biggrin: Kliknite za proširenje... Actros Mercedes pogledajte pod Luigi Colani
tibor987 je napisao(la): Pogodi koji je ovo sleper ? Eto dao sam vam sve slikice iz svakog kuta posto je zahebaniji zadatak :icon_biggrin: Kliknite za proširenje... Actros Mercedes pogledajte pod Luigi Colani
tibor987 Član 08.01.2008 #39 RCat mogla si mi dati barem jedan dan da gledam zbunjene smajlije od ekipe....grrrrr...nevolim te vise hehehehe
RCat mogla si mi dati barem jedan dan da gledam zbunjene smajlije od ekipe....grrrrr...nevolim te vise hehehehe
SeEn_BoSs Član 08.01.2008 #41 oo kako to "RCat" pogodi ... bravo i hvala nismo dugo trazili heheheh e sad nam ti nesto postavi al nesto lahko ... hheheh
oo kako to "RCat" pogodi ... bravo i hvala nismo dugo trazili heheheh e sad nam ti nesto postavi al nesto lahko ... hheheh