Streethunter28 Član 10.06.2012 #604 djordjep je napisao(la): Ford Galaxie Skyliner Hardtop Convertible Kliknite za proširenje... Postavljaj dalje
djordjep je napisao(la): Ford Galaxie Skyliner Hardtop Convertible Kliknite za proširenje... Postavljaj dalje
djordjep Član 10.06.2012 #607 Nije Rus i nema veze sa komunizmom , čak kontra , auto dolazi iz jedne veoma bogate države...
rs6 Član 10.06.2012 #608 djordjep je napisao(la): Nije Rus i nema veze sa komunizmom , čak kontra , auto dolazi iz jedne veoma bogate države... Kliknite za proširenje... vidi se da je neka " admiral " klasa btw vuce mi i na volva nekog ..... :icon_rolleyes:
djordjep je napisao(la): Nije Rus i nema veze sa komunizmom , čak kontra , auto dolazi iz jedne veoma bogate države... Kliknite za proširenje... vidi se da je neka " admiral " klasa btw vuce mi i na volva nekog ..... :icon_rolleyes:
rs6 Član 11.06.2012 #611 poznato mi je auto iz nekog filma, al nema teorije da se sjetim, google se zapusio ......
djordjep Član 11.06.2012 #612 Evo mala pomoć , ime modela je isto kao u jednog Fordovog modela srednje klase...
187 Član 11.06.2012 #613 monteverdi sierra Monteverdi Sijera je luksuzna limuzina svicarskog proizvodjaca automobila Monteverdija Nek neko postavi umjesto mene..
monteverdi sierra Monteverdi Sijera je luksuzna limuzina svicarskog proizvodjaca automobila Monteverdija Nek neko postavi umjesto mene..
saledoboj Član 11.06.2012 #614 Kad bi se tako znalo gradivo na fakultetu dje bi nam kraj bio:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Kad bi se tako znalo gradivo na fakultetu dje bi nam kraj bio:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: