ma ovo je sve otislo u k....
ja danas sa djevojkom sjedim u kaficu i sjebajem se kakve raje ima..
dolazi cura i momak sad ne znam jel njen ali zajedno ulaze sjedaju sto pored mene, kad cura iz torbe vadi laptop ulazi na fb normala prica sa momkom,a vamo hladno komentarise neke slike i statuse..
s druge strane covjek sam sjedi ima galaxy S pizda materina ne znam ni sam i nesta lista gleda i smjeska se..
majke mi bezveze pogledam preko puta mene sjede dvije cure "piju kafu" obije izvadile mobitele i na fb-u i to govore jedna drugoj jojj ona se izbrisala sa fb-a ovako onako...
e reko sta je ovo vise, raja toliko postala opsjednuta to je cudo jedno.. jebeni internet i fb ih zarazi sto davor rece prestali evoluirati. nema nikakvog napretka, samo tonemo..
ne mislim nista lose svi mi ulazimo na fb ovako onako, ali brate kad odes na kafu daj onda suzdrzi se sat vremena.. Ispricaj se ko covjek..
sam svojoj sestri kazem da je retard pravi, sjedi za kompjuterom do nekih doba i kad joj vise ono bude mrsko da sjedi za komp-om onda legne i pocne na telefonu.. e reko svasta
i treba nam ovaj smak svijeta, makar da se prestanemo patiti..
PS: Odo u ponedjeljak dici kredit i provesti se ko covjek 20 tak dana da vidim kako je bogatim
Usput cu kupiti jedan pistolj, jer ako ne bude smak svijeta onda da ga sam sebi napravim.. ko ce vracati kredit :lol: