Poginuo motociklista Stevo Pilipović

Poginuo motociklista Stevo Pilipović

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
U velikoj brzini zabio se u "reno klio" koji je vozio Slavko Kantar * Teže povrijeđena saputnica

Motociklista Stevo Pilipović (46) iz Prijedora, vozač motocikla "kavasaki", smrtno je stradao u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila preksinoć oko 20.45 sati na magistralnom putu Prijedor - Banja Luka u naselju Svale kod Prijedora.
Prema saznanjima saobraćajne policije i nadležne tužiteljice Mirjane Miodragović-Basrak, nesreća se dogodila u trenutku kada je na vozača "reno klija", koji je na magistralnom putu skrenuo ulijevo, svom silinom udario motociklista koji je dolazio iz pravca Banje Luke.
Povrijeđenom Pilipoviću prva pomoć ukazana je u bolnici u Prijedoru, odakle je zbog težine povreda hitno upućen u Klinički centar Banja Luka. U tužilaštvu saznajemo da je motociklista preminuo oko 23.50 sati u kolima Hitne pomoći, doslovno na ulazu u klinički centar.
- U KC Banja Luka bit će urađena obdukcija tijela poginulog radi rasvjetljavanja okolnosti pod kojima se dogodila ova teška saobraćajna nesreća - kazala je tužiteljica Miodragović-Basrak.
U banjalučkom kliničkom centru nalazi se i suvozač na motoru Maja Bojanić (21) iz Prijedora, koja je van životne opasnosti, ali s teškim tjelesnim povredama koje je zadobila u ovoj saobraćajnoj nesreći.
Vozač "renoa" Slavko Kantar lakše je povrijeđen i nalazi se na kućnom liječenju. Više detalja o ovoj saobraćajnoj nesreći bit će poznato danas nakon obdukcionog nalaza.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top