podizanje novca

podizanje novca

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
eh ovako...sutra bi trebao da podignem neke pare,uglavnom pare iz njemacke poslane preko raiffeisen banke..uglavnom receno mi je da je poslano na moje ime i broj racuna valjda nekog...prvi put mi da tako to radim pa reko jel mi jos sta treba?nemam otvoren racun u toj banci...pa eto svaki savjet bi valjao...

Član
vladica85 je napisao(la):
pa poneses licnu ako si punoljetan ako nisi neko od roditelja nek podigne

punoljetan...znaci samo licnu i to je to...hvala...ima li sta od chata?kad god udjem nikog nema...

Član
wade je napisao(la):
pa poneses licnu ako si punoljetan ako nisi neko od roditelja nek podigne

punoljetan...znaci samo licnu i to je to...hvala...ima li sta od chata?kad god udjem nikog nema...

pretpostavljam,nisam bas 100% siguran,sacekaj mozda jos neciji komentar.. mada kad odes to da podignes i ako ne mogne s licnom pitas ih lijepo sta treba i to je to,nikakav problem.. slabo chat danas skroz,nikog nema..

Član
Ako je tudji racun u pitanju samo vlasnik tog racuna moze podici novac bez obzira na cije je ime poslano...

Član
nodiash je napisao(la):
Ako je tudji racun u pitanju samo vlasnik tog racuna moze podici novac bez obzira na cije je ime poslano...

ja nemam racun u banci toj nikako...kako mi rece pare su poslane,evo ti broj racuna ,otidi i podigni...:icon_rolleyes:

Član
Pa neko je morao otvoriti taj racun u toj banci i neko je vlasnik tog istog i samo taj vlasnik moze dizati pare sa racuna...bilo bi super kad bi svako mogao dizat pare sa svacijeg racuna :icon_biggrin:

Moguce je jedino ako ti je taj vlasnik ostavio punomoc...

Član
wade je napisao(la):
nodiash je napisao(la):

ja nemam racun u banci toj nikako...kako mi rece pare su poslane,evo ti broj racuna ,otidi i podigni...:icon_rolleyes:

heh zanimljivo,vjerovatno je to neki dolazni univerzalni racun gde se primaju pare,nista,uzmes licnu i kazes da ima transakcija na tvoje ime i oni ce to naci ako su legle

Član
wade je napisao(la):
nodiash je napisao(la):

heh zanimljivo,vjerovatno je to neki dolazni univerzalni racun gde se primaju pare,nista,uzmes licnu i kazes da ima transakcija na tvoje ime i oni ce to naci ako su legle

Nisam cuo za univerzalne racune al kad i ako ih podignes svakako nam napisi na koji se to nacin odigralo ;)

Član
nodiash je napisao(la):
wade je napisao(la):
nodiash je napisao(la):

Nisam cuo za univerzalne racune al kad i ako ih podignes svakako nam napisi na koji se to nacin odigralo ;)

uglavnom napisem sutra sta je bilo i kako...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.