početak i razvoj Street Racea u BiH, ili EX Yu

početak i razvoj Street Racea u BiH, ili EX Yu

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
RE: Ko su za Vas legende Street race-a

DeLLoRto je napisao(la):
Dženan Sirćo (GAGA)...zelena dvica,zeleni kec i sad zeleni polo....

Momak se takmicio od prvog streeta koji je odrzan na Dobrinjama pa sve do dan danas...pored njega ima jos momaka koji su bili vijerni ovoj vrsti takmicenja,a koji se ovdje ne spominju..smijesno i jadno...Tako da ubuduce kada zelite ovakvu temu prvo pogledajte baze podataka i historiju ovog takmicenja,pa onda nesto pisite...

sve svoje prijedloge napiši
Dženana osobno znam i momak je za 10
postavio sam temu da npisete prijedloge a ne da se svađamo zasto nema ovog ili onog

ah da,zapisi tamo i jedno ime.. vedran sember TALA (ljubicasti kec golf,mislim da je klasa 14-15...)inace poznati rejser sa TK. otac mu je isto bio aktivan ali u brdskom reliju,tako da je kod njih benzin u genima,hehe...

BHT Ovisnik

meni se tema sviđa i podupirem,jer ovako preko foruma koliko sam vec tu,povezao sam tko je tko na SR sceni,fino je znati ovako o svakome po nesto,tko je sta postigao,od kada,do kada i sl :)

Član

Nije samo rijec o njemu,ima tu jos dosta dobrih momaka..a njih se sjecaju samo oni koji su iz pocetka u ovim vodama,a ne u nazad dvije-tri godine..Pokupio si par imena koji su bljesnula par puta i odjenom oni nekakve "legende"..Tebi svaka cast..ali ti nemas osnovnh informacija,a upustas se u nesto sto je jako opsirno i komplikovano...i kao prvo nedefinisano....

al eto...sretno ti bilo...

DeLLoRto je napisao(la):
Nije samo rijec o njemu,ima tu jos dosta dobrih momaka..a njih se sjecaju samo oni koji su iz pocetka u ovim vodama,a ne u nazad dvije-tri godine..Pokupio si par imena koji su bljesnula par puta i odjenom oni nekakve "legende"..Tebi svaka cast..ali ti nemas osnovnh informacija,a upustas se u nesto sto je jako opsirno i komplikovano...i kao prvo nedefinisano....

al eto...sretno ti bilo...

:lol:
zato je se nas ado majstor kontao osloniti na ove koje je napisao,da mu i oni ponesto ispricaju..vidis da mu se velemajstor repo javio kao ponuda za pomoc oko informacija...ima ado poznanstva,a nece sigurno iz glave pisati knjigu nego malo resersirati naokolo i biljeziti... jel tako?

JEEEEEEESTEEEEEEEEE :D

Početnik

Nidal Kourbage je najveca legenda svih vremena. svaka cast ostalim ali on je najveci. a njegov nasljednik sam ja ;)

cudi me da ga nitko nije pomenuo - covjek koji nikada nije izgubio utrku u HR. u BiH samo jednom, u Mostaru 2005 godine protiv Vice, i to kad mu auto nije bilo sasvim ispravno.. ;)

Član

Po ovom svemu kako je krenulo... u ove legende treba stavit svakoga ko vozi manje od 14 klase... ali kažem po ovome do sada viđenom...

Zna se ko su najjači likovi što se tiče ovog dijela i ove scene, svako od nas zna za njih... i nema se šta previše tu mozgati...

Kad je slagana jedna ascona, jedan fićo i td i td... puno njih ima za nabrojat...

Najbolje bi bilo da se o ovome malo napiše u PROtuning magazinu, ako je Madžid i njegova ekipa ZA ;)

HONEY je napisao(la):
Nidal Kourbage je najveca legenda svih vremena. svaka cast ostalim ali on je najveci. a njegov nasljednik sam ja ;)

cudi me da ga nitko nije pomenuo - covjek koji nikada nije izgubio utrku u HR. u BiH samo jednom, u Mostaru 2005 godine protiv Vice, i to kad mu auto nije bilo sasvim ispravno.. ;)

Najveća legenda je Srđan... pa svi ostali... koliko samo auta vozi street race sa njegovim natpisom, ili bez natpisa a zadnji tretman im je bio u njegovoj garaži... ne kažem da je on jedini, ali je sigurno ispred svih ostalih koji se bave sličnim poslovima.

Drugo je što on ne vozi, a i nije neka mudrolija vozit auto koje on složi... malo treninga i svak sa vozačkom dozvolom bi to mogao. Njega treba spomenuti sigurno.

Početnik

pa kako je on legenda kad nije vozac uopce, nigdje veze. pricamo o ljudima koji su sebi pravili auto, sebe placali, i vozili svoje auto
on radi kao firma koja naplacuje svoje usluge. to sa ovom temom nema veze

i uostalom Srdjan radi mapiranje a to je samo jedan dio citavog procesa dok se napravi jak auto. bez podcjenjivanja ali je tako

Nidal je pokazao kako moze sa daleko, visestruko manjim budjetom derati mnoge koji imaju visestruko vise love, samo kupuju dijelove i vjecno su iza ;)

Član

meni licno ta knjigica nist ne bi predstavljala, legende su neki kao schumacher, a vec naziv Zacetci ili Nastanak, Pocetak daju neki smisao ali legende tesko, i tu bi trebali biti oni strastveni koji odvajaju od svega samo da bi dosli do vise konja snage.... a ne oni kojima se placa da nesto naprave ak mislis smchiptuning tu svrstat ja ne vidim razloga da se nadje tu a da se ne nadju proizvodjaci guma npr. doprinose oboje boljem rezultatu nhf

HONEY je napisao(la):

Hehehhe sto se covjek sam Krunisa , brao legendo :)

IGY

Član

Svo nabrajate neke ljude i pljujete po Adinom radu, a momak je samo htjeo vasu pomoc, i fino je napisao da je to sto je uradio do sad samo uvod, i da trazi vasu pomoc oko svega.... Ne znam sto se neko od vas sto toliko toga znate nije upustio u ovako nesto?
Ovo ce biti fino na kraju kad se sve sastavi, naravno da ne treba nikoga izostaviti dajite mu prijedloge i dalje i nemojte mu govoriti kako je smijesno to sto radi itd, jer momak se trudi napraviti nesto sto nikome do sad nije palo na pamet

S toga prijedlozi ili nemojte ni pisati nista

Član

IGY je napisao(la):
Svo nabrajate neke ljude i pljujete po Adinom radu, a momak je samo htjeo vasu pomoc, i fino je napisao da je to sto je uradio do sad samo uvod, i da trazi vasu pomoc oko svega.... Ne znam sto se neko od vas sto toliko toga znate nije upustio u ovako nesto?
Ovo ce biti fino na kraju kad se sve sastavi, naravno da ne treba nikoga izostaviti dajite mu prijedloge i dalje i nemojte mu govoriti kako je smijesno to sto radi itd, jer momak se trudi napraviti nesto sto nikome do sad nije palo na pamet

S toga prijedlozi ili nemojte ni pisati nista

Jesam vam ja rekao,Igy procitaj moj prvi post u ovoj temi pa ces vidjet da sam bio u pravu. Ovaj forum ne bi bio kakav jeste da se ne nadju likovi koji jedva cekaju da popljuju neciji rad i trud. Ne znam kako im to vise ne dosadi,ali ja licno da sam na Adinom mjesto ja bi sve zatjero u pm i radio na svoju ruku. Covjek fino iz dobre namjere pita za pomoc a ovi nasi cuneri se sada nesto prave pametni.Stvarno zalosno,oni koji ce pomoc stvarno nece se ni javit u ovoj temi,kontaktirat ce Adu nekim drugim putem i dati mu svoju pomoc.Ovaj forum je *****,samo zbog ovih ljudi koji jedva cekaju novu temu,nesto novo,da mogu pljuvat i ponizavat.SRAMOTA:icon_mad::icon_mad::icon_mad:

Član

HONEY je napisao(la):
pa kako je on legenda kad nije vozac uopce, nigdje veze. pricamo o ljudima koji su sebi pravili auto, sebe placali, i vozili svoje auto
on radi kao firma koja naplacuje svoje usluge. to sa ovom temom nema veze

i uostalom Srdjan radi mapiranje a to je samo jedan dio citavog procesa dok se napravi jak auto. bez podcjenjivanja ali je tako

Nidal je pokazao kako moze sa daleko, visestruko manjim budjetom derati mnoge koji imaju visestruko vise love, samo kupuju dijelove i vjecno su iza ;)

Druze ja koliko znam a znam dosta....Srdjan je medju prvima i sebi pravio auto i sebe placao i vozio svoje auto tako da nepises o necemu o cemu neznas nista...svaka cast Adi na ovome sto pokusava napraviti i svakako Srdjana uvesti u ovo.....;)

Srđan nemora biti jedan od legendi ali u mojoj viziji knjige srđan će dobiti par stranica poslije svih jer kako kazu oni zadnji se najbolje upamte pa ćemo njemu i njegovom radu posvetit jedan dio jer bez njega nebi bilo dosta toga.Hvala Igy na podršci kao i svi ostali a Vi koji pišete da je bezveze šta ste postigli sa tim ništa jer od ovoga Vaše riječi me neće sputat ovo će se nekad završit pa makar i za 10 godina samo polako i to je to

Član

Ja mislim da ti previše zabadaš nos tamo gdje mu nije mjesto. Ko si kao prvo ti da nekoga proglasiš LEGENDOM? Druga stvar nalupao si tonu gluposti u ovim opisima i uvlačiš se uvijek u stvari koje te se ne tiču, otišao si sve skupa na 5 utrka i sad se odjednom našao relevantan da pišeš o ljudima koji su legende street race-a??? Pa ja ti mogu nabrojati bar 10 ljudi za koje ti nikada nisi čuo a koji su donijeli veći doprinos ovom sportu nego itko sa ovog tvog spiska.

Ko si ti čovječe? Ja bih tebi ipak predložio da se držiš humanitarstva ispadaš smiješan. :icon_eek:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.