Dejan 16v je napisao(la):Ugradnja plina na KR 1.8 16V,da li neko ima ko vozi na plinu i kako se auto ponasa???
druze imao sam 2 auta na plin i istina je jeste ekonomicno ali nisam za to jer ga isusi totalno i jednom kad se uzhebe povratka na staro nema..Dejan 16v je napisao(la):Ugradnja plina na KR 1.8 16V,da li neko ima ko vozi na plinu i kako se auto ponasa???
Raske81 je napisao(la):Evo iz prve ruke, do pre mesec dana sam vozio na plin pomenuti motor, sve je bilo extra, potrosnja neverovatna (7-9l na otvorenom a u gradu od 10-15l) i isao kao zmaj! Al pre jedno mesec dana poceo da me :smajli01: i gde god oteram kad vide K-glavu samo se okrenu,fora ne znam ja to, ne moze to bolje i slicno, u glavnom sad vozim na benzin. Znaci dobro je dok ide al kad se poremeti tesko ga je nastelovati.
Eto,to je moje iskustvo i ne bih preporucio plin al svako ima svoje i ne bih nekom da stvaram pometnju. Poz
merdecesW126 je napisao(la):Raske81 je napisao(la):Evo iz prve ruke, do pre mesec dana sam vozio na plin pomenuti motor, sve je bilo extra, potrosnja neverovatna (7-9l na otvorenom a u gradu od 10-15l) i isao kao zmaj! Al pre jedno mesec dana poceo da me :smajli01: i gde god oteram kad vide K-glavu samo se okrenu,fora ne znam ja to, ne moze to bolje i slicno, u glavnom sad vozim na benzin. Znaci dobro je dok ide al kad se poremeti tesko ga je nastelovati.
Eto,to je moje iskustvo i ne bih preporucio plin al svako ima svoje i ne bih nekom da stvaram pometnju. Poz
izgoreo je gumicu K glave
zameni i vozi
p.s. (ne vozi kod debila)