ajd kad se vec prica o spamanju oglasa i tako nesto slicno, imam neki osjecaj, dugo sam na forumu fakat, i napisao sam hejbet postova, ali sada kad pisem post nekako uvijek idem sa ustrucavanjem, jer ne znam kako ce koji od moderatora/admina biti raspolozen da mi izbrise post ili nesot slicno
juce je striko postavio oglas gdje prodaje "trkaceg focuas" medjutim o preradama nije nista receno, a bit "trkaceg auta" i sama njegova cijena koja bi trebala da se razlikuje od onog obicnog jeste bas u tim preradama, logicno je da cu pitati sta je radjeno na autu (jer bas nista nije navedeno) i naravno mod brise post i kaze dosta offtopica, pa dokle vise ?
htio bih samo naglasit da se rezimira rad moderatora i na da se fino definise kriterij po kome se brisu postovi i zbog cega, a ne kako je kome cejf da ih brise..
otjerat ce te raju sa foruma, ostat ce samo ovi sto pisu bezveze da se nabijaju postovi, o tome pricam.. ne znam jel sada politika foruma da ima sto vise clickova ili zdravu raspravu o automobilima, i da se ljudi druze..
ako je samo do clikova, kad tad ce postati monotono, kada ljudi odu, kao sto se desilo auto.ba/forum u
i da.. o ovom restrikcijama i da ne govorim, jer je doslo do toga da se bukvalno ne moze postavit oglas sa komercijalnih stranica tipa pik, market (ajd ok shvatam dok je bio bhtuning oglasni sistem kao na autopijaca.ba) ali sada kada je vracen ovaj sistem stari, zbog cega su restrikcije jos uvijek tu ? registrovan sam jos na 10 foruma, i nema nikakvih restrikcija, kako da ti forumi "zive" a na ovom je sve zivo zabranjeno, a ima vise sponzora nego iti jedan drugi forum..
ako moze neko da mi objasni ..