duniz Član 08.07.2009 #1 imali ko spojler od GTI-ija, ovaj ispod branika, polovan ili nov ili gdje mogu narucit
AldinShpura Član 08.07.2009 #4 duniz je napisao(la): drug koliko kosta u velasu ovaj spojler Kliknite za proširenje... dao sam ti br da zoves drug,vjeruj da nemam pojma,a znam da su imali,inace nisu skupi,a ja imam popust pa ti mogu uzeti ako bude vise para
duniz je napisao(la): drug koliko kosta u velasu ovaj spojler Kliknite za proširenje... dao sam ti br da zoves drug,vjeruj da nemam pojma,a znam da su imali,inace nisu skupi,a ja imam popust pa ti mogu uzeti ako bude vise para
S stoka Član 08.07.2009 #7 AldinShpura je napisao(la): autodjelovi Velas-Blazuj 033-764-510 Kliknite za proširenje... najjeftinija prodavnica dijelova zasigurno dosta toga sam uzimao retrovizori,spojler,brisace,farove i ostalo sve je vrlo jeftino
AldinShpura je napisao(la): autodjelovi Velas-Blazuj 033-764-510 Kliknite za proširenje... najjeftinija prodavnica dijelova zasigurno dosta toga sam uzimao retrovizori,spojler,brisace,farove i ostalo sve je vrlo jeftino
duniz Član 08.07.2009 #8 trazio sam i po otpadima al nema, jedino mi jos preostaje velas, nazvat cu prvo pitat, hvala vam za broj
trazio sam i po otpadima al nema, jedino mi jos preostaje velas, nazvat cu prvo pitat, hvala vam za broj