pitanje xenon 6000K

pitanje xenon 6000K

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
svaki far se moze rucno stelovati ali je to malo teze nego sto zvuci ako malo jace okrenes u jednu stranu postoji mogucnost da slomis one plasticne stapice ili da ti sjenilo dodirne staklo fara pa se razbije kao sto je slucaj bio kod mene preporucujem ti da odes negdje kao npr bihamk oni to steluju pomocu aparata i ako nesto pokvare oni su duzni da to uklone

sandi_azra je napisao(la):
muha je napisao(la):
5000K rulez :) jos kad su 50W ... to je to , ja sam testirao bas i moj snop skrozzzzzz prekrije fabricki snop od Audi A5 :) starog 17 dana

izivinjavam se na off-u .. kolkom kostaju ta 5000k od 50w sa ugradnjom?:icon_question:
Mogu ti ja nabaviti 5000k bez ugradnje su 170 km ali 35w

Član
u potpumosti se slazem cim kakvih parica skupim ja cu sebi da ugradim bas ove :D

misli sto je muha rekao za 5000 K

Član
5000k izgleda puno prirodnije nego 6000k, ja sam vozio 2 godine na 6000k, moj glas za 5k

Član
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/HID-Bi-Xenon-Projector-Lens-Light-Angel-eyeS-H1-H7-H4_W0QQcmdZViewItemQQhashZitem27ad82d1a8QQitemZ170414756264QQptZMotorsQ5fCarQ5fTruckQ5fPartsQ5fAccessories

ima i ovo cudo...

Član
interesantna stvarcica, mislim da ce mi biti jos potrebnija ukoliko ne uspem da nastelujem farove, koliko sam primetio kratka xenon dalje bacaju nego duga halogena... drago mi je sto bolje vidim, ali mislim da terorisem sve oko sebe...
Ili cu da osposobim elektricne regulatore visine, ili na kraju ako budem imao love, uzecu angel eyes farove sa tamnom pozadinom koji imaju u sebi integrisana sociva...

Član
Svakako bi ih bilo dobro nabacit..ima i kod nas ovih sociva, ljudi i ugrade i sve...najbolje bi ti bilo da osposobis elektro regulatore visine ako neplaniras ubrzo sociva...ko god ti bude nastimao visinu, nastimat ce onako kako bi trebalo da bude al to ce smetati svima koji ti idu u susret...ja imam taj elektro regulator i spustim ih skroz dole i rahat...dok nisam spustio ljudi su redovno blicali...

Član
ima jedan caka kod xexnona.. recimo ovi ''kineski'' na sijalici treba one ''ušice'' malo zavrnuti klijestima,tu se treba malo poigrati dok se ''ne ubode'' ugao i visina snopa fara, tako da se dobije daleko bolja razlika u vidnom polju i daljini bacanja svjetlosti na farovima koji npr.nemaju motoric za stelovanje visine fara tj.bacanje snopa,ima razlike u kinezima i ovim njemackim nekim xenonima/bixenonima(dzekovi nisu isti,i sama sijalica je drugacija-u sijalici onaj baloncic igra ulogu jer je kod jednih blize vrhu sijalice a kod drugih dalje,te je tu razlika kod kineza sto se mora malo prepravit a kod ovih svabskih samo ubaci :=) ovu ''sitnicu'' nece da kazu strucnjaci koji ubacuju xenone, mozda sam otisao u off al ovo je iz licnog iskustva;):icon_exclaim::icon_exclaim:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.