Pitanje u vezi woofera ...

Pitanje u vezi woofera ...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
E ovako ,imam jedno pitanje u vezi woofera koji sam uzeo.Meni je lik reko da je 500w ,al je problem sto nema nikakve oznake na njemu :icon_question:.Ako se neko susreo sa ovakvim wooferom i zna nesta nek da odgovor. Hvala unaprijed

Prilozi

• slika-21286-2010-09-1285534639-velika.jpg
    slika-21286-2010-09-1285534639-velika.jpg
    76,4 KB · Pregleda: 40

IGY

Član
ne bi lose bilo da nam se prvo predstavis u novim u rubrici novi clanovi...
a ovaj woofer nema ni 50w a kamoli 500w.... i nov kosta nekih 40-50 km u trgovackim centirma i jako je los

Član
OK hvala ti kume puno sad znam na cemu sam. A sto se tice pretstavljanja sorry malo sam ubrzao oko ovog woofera ...

Član
slazem se sa Igijem,ja sam ih susretao u FIS-u,iste ovakve,cijena je bila oko 50km,ne vise. drug moj je sebi kupio,onako spojio samo na cd,pjevao je jebes ga,nije nesto narocito,ali nije toliko ni lose. Dok ne pocne falsirat,sto se brzo desi;)

Član
ma može posluziti sad zasad :icon_smile:, a inace i ja sam liku dao 40 km za njega,uglavnom hvala vam na informacijama;)

Član
Taj woofer je ko fol 300W ali ja mislim da nema ni 50-ak. I on je sa dvije spule zvucnik (nazad dva ulaza ima na kutiji), mislim za pocetak nije los i nisi ga skupo platio jer ta je kutija dobra, ja istu takvu kutiju koristim za svoj pioneer vis 3 godine i super se cuje u njoj :cool:

Član
RS TURBO je napisao(la):
Taj woofer je ko fol 300W ali ja mislim da nema ni 50-ak. I on je sa dvije spule zvucnik (nazad dva ulaza ima na kutiji), mislim za pocetak nije los i nisi ga skupo platio jer ta je kutija dobra, ja istu takvu kutiju koristim za svoj pioneer vis 3 godine i super se cuje u njoj :cool:

Ma moze posluzit neko vrijeme ,a kutiju naravno mogu iskoristit kasnije za nesta drugo :icon_smile:

Član
pozz treba da vidis magnet i uporedis ga sa nekim slicnim zvucnikom koji ima na sebi oznaku i otprilike mozes zakljuciti koliko je wati. :icon_smile:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.