Pitanje: Statistike i izvjestaji sa utakmica itd

Pitanje: Statistike i izvjestaji sa utakmica itd

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Znam da ce se IGY ljutiti sto zapitkujem oko fudbala al ovo je iskljucivo interesnog karaktera s obzirom da neke kladionice nude igranje na zbroj kornera u vecini liga u europi, zanima me da li neko zna stranicu na kojoj postoji statistika sa ovim informacijama, dakle tipa zbroj offsidea na utakmici, zbroj kornera, zutih/crvenih kartona i tako dalje.

Bili biste mi od velike pomoci :D a pitam jer sam bas na kornerima u srijedu (liga prvaka) profitiro preko 270 KM, samo sto je za ligu prvaka lako pratiti na uefinoj stranici, da mi je naci za englesku premier ligu, njemacku bundesligu, francusku prvu i spaljolsku la primera bio bih presretan :D

dakle svaka pomoc je dobrodosla

Član
ma sta se bunis igy, ovo je za kladionicu pitanje, nije za fudbal... hehehhehe :D sad cu ti ja malo protabirit da vidim imal gdje sta po ovim stranicama sto ja gledam, pa ti javim ako bude... pozz ;)

Član
^ ae vazi, na stranici njemacke bundeslige sam uspio naci ponesto korisno, sljedeci prioritet je engleska premier liga :)

Član
Nexus je napisao(la):
e j*em ti i fudbal vise

ne svidja ti se, zaobidji...

evo gledao sam malo po netu i nisam mogao nigdje naci. vidjecu ponovo veceras... a sto se tice tog o nba, probaj na stranici nba lige, ili ako nema tu, vjerovatno ima na stranicama timova...

Član
ma za nba sam se evo vec snasao, i za njemacku bundes ligu-ima na njihovom oficijalnom siteu lige, a oko engleske premier lige se mucim, morat cu provjerit za svaki klub pojedinacno itd

Član
a kolko ja znam na ovim "normalnim kladionicama" nikad nema te ponude osim za kup uefa i ligu prvaka...

Član
emir_89 je napisao(la):
a kolko ja znam na ovim "normalnim kladionicama" nikad nema te ponude osim za kup uefa i ligu prvaka...

kako nema, bet-live, premier stalno nude zbroj kornera za englesku premier ligu i njemacku bundesligu, da ti slikam listice?

ev ti za nba,odavde ja prepisujem...al moras stalno pratit u kakvoj je formi igrac ;)

LINK

a za fudbal sam isto to trazio kao i ti i nisam nasao...ev ti ova gdje mozes pratiti ozljede fudbalera i drugih sportasa ;)

LINK

Član
ibizasa je napisao(la):
emir_89 je napisao(la):

kako nema, bet-live, premier stalno nude zbroj kornera za englesku premier ligu i njemacku bundesligu, da ti slikam listice?

vidi bogami ima :D heheheh nisam ni znao. doduse, nisam ni obracao paznju toliko... :D

evo gledam za danas koliko je bilo u njemackoj kornera:

menhengladbah - stuttgart 8
bayern - schalke 14
mainz - nurnbergh 12
hoffenhaim - wolfsburg 8
bohum - freiburg 15

ne ide ti bas u korist za to "manje" heheheh :D

Član
evo jedna stranica na koju sam slucajno naletio, mozda nekome bude od koristi. ima fine statistike, a lafo i nekih prijedloga za top 4 lige...

http://www.tojesigura.com/tablica_primera.asp

Član
emir_89 je napisao(la):
vidi bogami ima :D heheheh nisam ni znao. doduse, nisam ni obracao paznju toliko... :D

bayern - schalke 14
mainz - nurnbergh 12
hoffenhaim - wolfsburg 8
bohum - freiburg 15

ma znam da ne ide, bit je u tome sto sam 3 km ukupno ulozio na te kornere jer veze nisam imao koliko ih se krece otprilike po utakmici

p.s. jedan listic je prosao (sistem) :D

ulozeno 5, dobio 34,76 (nije neki dobitak itd al ne zalim se, taman za goriva :D)

Član
ibizasa je napisao(la):
emir_89 je napisao(la):

bayern - schalke 14
mainz - nurnbergh 12
hoffenhaim - wolfsburg 8
bohum - freiburg 15

ma znam da ne ide, bit je u tome sto sam 3 km ukupno ulozio na te kornere jer veze nisam imao koliko ih se krece otprilike po utakmici

p.s. jedan listic je prosao (sistem) :D

ulozeno 5, dobio 34,76 (nije neki dobitak itd al ne zalim se, taman za goriva :D)

ma samo nek se u plusu i odlicno ;) ma veci uzitak meni odigrat 3 listica na marku, nego 1 na 3... ja igram da mi bude zanimljivo, da pratim rezultate, manje-vise zbog dobitka...

valjda ce biti kakve srece sutra. odigro sam neki sistem po ovim prijedlozima za kladjenje sa gore navedene stranice. 8/18 bez fixeva na petaka heheh buraz i ja popola, pa ce valjda biti nesto od toga... :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.